Avengers & Storytel
Publicerat den

Det har varit en ganska tung vecka som passerat. Pollen har börjat slå hårt mot mig i veckan, mycket senare än tidigare år men det är jag bara glad för - desto senare desto bättre. Förut nös jag säkert 20-25 gånger på rad, samtidigt som jag har fruktansvärt ont i magen. Ingen bra kombination. Ont i magen har jag haft i veckan också, varje dag nästan. 
Praktikdagarna (måndag och tisdag) var bra och roliga. Inventeringen är slut och det är skönt, det var väldigt mycket spring och räknande. Nu kan vi börja med "de vanliga" arbetsuppgifterna så det ska bli kul att se och lära sig mer om. 
 
Jag tycker att det är bra att varva praktik och utbildning varje vecka. Två dagar praktik och tre dagar teori i veckan. Egentligen hade jag velat ha fler dagar praktik, eftersom utbildningen är så pass kort så tycker jag att det skulle vara mer praktikdagar. Det är ju individuellt men jag själv lär mig mer och snabbare under praktik och inte när jag sitter i skolbänken och läser. Jag vill vara på en arbetsplats och göra det jag ska lära mig, t.ex stå i kassan som jag gör mycket på praktikplatsen. Man lär sig ju genom att göra det och träna på det, inte genom att läsa om det i en bok. Dem andra inriktningarna på utbildningen har tre dagars praktik varje vecka, men vi har bara två dagar vilket jag kan tycka är lite orättvist men det finns väl någon anledning till det antar jag. 
Men jag tycker i alla fall att det är bra att man får ha praktik och teori varje vecka och inte som på gymnasiet när man har alltid har teori förutom 4 veckor praktik mitt i terminen och sedan tillbaka till teori igen. Det blir lite för rätt på med fyra veckors sammanhängande praktik, det kan bli lite för mycket på en gång då, man hinner liksom inte riktigt ta in det innan det är slut igen. Har man praktik ett par dagar i veckan så hinner man ta in mer under tiden tror jag. Eller för mig funkar det så i alla fall, inte för alla såklart. 
 
Igår var vi på bio. Jag, Mathias, Isak och Kenneth. Vi kollade på Avengers: Age of Ultron. Den var så bra! 
Idag har vi varit hos Kenneth och fikade för han fyllde år i onsdags. Jag är så himla trött idag så jag kommer nog somna tidigt ikväll. 
 
Just nu sitter Mathias och Isak och spelar med varandra, jag själv har grävt ner mig lite med en ljudbok i lurarna och datorn i knät. 
Fick ett erbjudande från Telia i fredags. Tre månader Storytel gratis. Självklart nappade jag och nu lyssnar jag på första boken i Katerina Janouch's serie, Bedragen. Hittills verkar den bra. Får se om jag hinner lyssna på alla sex böcker (tror jag?) i serien innan dessa tre gratismånader är slut. Helst skulle jag vilja fortsätta med det sedan också, men det beror på ekonomin. Just nu har vi inte råd, men om tre månader vet vi ju inte vart vi står. Det är så smidigt att kunna lyssna på en bok samtidigt som man kan göra något annat, det kan man ju inte med en bok i handen. 
 
Nu ska jag kika in på we♥it och lyssna vidare på boken. 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo