Nu är jag igång
Publicerat den

Då var träningskortet inhandlat och nu är det bara köra så det ryker ;)
Igår var jag och M på Friskis & Svettis och köpte varsitt träningskort. Vi hade tagit med oss träningskläderna dit så vi kunde börja direkt. Jättetrevlig personal och väldigt fräscht gym och omklädningsrum. Kändes så bra. 
Jag trodde att jag skulle tänka på alla andra hela tiden, typ att dem skulle stirra på lilla mig som aldrig tidigare tränat på gym, men absolut inte - jag tänkte bara på mig själv (och M) och fokuserade på vad jag gjorde. 
Vi körde crosstrainer och löpband. Crosstrainern ser så himla lätt ut för alla andra så jag tänkte att det kan ju inte vara så svårt för mig heller - efter 5 minuter var jag svimfärdig och höll på att spy - så jo, det var visst ganska så mycket jättejobbigt skulle man kunna säga ;) Vilade ett tag tills jag fungerade igen och då tog jag en rask promenad på löpbandet i 15 minuter. Sedan gick vi hem. 
Idag körde vi igen, denna gången ett längre pass. Dagens träning för mig såg ut så här:
 
Löpband 8 min
Cykel 8 minuter
Triceps 5 kg 15x2
Fram-/baksida lår 15 kg 15x2
Framsida lår 15 kg 10x3
Baksida lår 15 kg 15x2
Crosstrainer 3 minuter
 
Än så länge är det korta stunder och lätta vikter, men jag är ju faktiskt bara i början av min träning och jag varken vill, kan eller ska gå in för hårt från början. Börjar smått, ökar med tiden! 
Man ska ju inte göra med än vad man känner att man klarar av. 
På torsdag har jag bokat tid hos en intruktör och få ett individuellt anpassat schema att träna efter, det ska bli skönt! 
 
Någon dag, när jag känner att jag har råd, så ska jag köpa ett par träningsbyxor (tights, för det tycker jag är skönast att träna i) som är trekvartslånga, just nu har jag bara ett par långa. Och även en till träningströja så man kan variera lite och inte behöva stresstvätta träningskläderna för att man ska ha dem dagen efter igen. 
Men just nu får jag nöja mig med det tills jag får pengar igen! 
 
 
 



MADDISENJ.SE

Bra jobbat!

Svar: Tack så mycket :)
/Isabelle



URL: http://maddisenj.se


pappa

:)



URL:





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo