Roadtrip med pappa
Publicerat den

Det var ju trist att jag ska gå och bli sjuk när jag äntligen fått en träningsschema. Har inte tränat sedan i torsdags. Är förkyld och känner mig alldeles utmattad i kroppen, så ingen träning förrän det gått över. Tråkigt. 
 
I lördags hämtade pappa mig i Göteborg kl 7 och vi började vår roadtrip mot Stockholm. Vi skulle nämligen överraska min syster och hennes kille genom att plötsligt dyka upp utanför dörren. 
När vi var framme var vi så förväntansfulla över hur dem skulle reagera. Vi stod utanför deras dörren och plingade på och gömde oss för titthålet på dörren, men öppnade dem? Nej. De hade tydligen gett sig ut på övningskörning en bra bit bort, så det var ju bara för oss att sätta oss i ett väghörn och spionera på om de kom tillbaka. Dock tog det för lång tid så vi åkte till ett café och satte oss och åt. Sedan plingade det till i pappas telefon och det var ett sms från min syster att de var hemma igen. De visste fortfarande inte att vi var där, men pappa ringde till henne när vi upptäckte att de inte var hemma och sa att han hade skickat ett paket till henne som skulle komma till dörren för att hon behövde skriva på ett papper, så det vore bra om hon var hemma till kl 14 ungefär så att hon inte missar paketet. Och så bad han henne att höra av sig till honom när de var hemma igen. När han fick smset om att dem var hemma igen så åkte vi tillbaka till dem och plingade på dörren och återigen gömde vi oss för titthålet på dörren. Hon öppnade dörren och skulle då ta emot paketet trodde hon, men där stod vi. Taadaa ;) 
Först såg hon bara väldigt, väldigt chockad ut och stod en stund och tittade på oss. Sen började hon gråta och kastade sig i pappas famn och sen i min. Gumman då! 
Vi hade med oss lite saker som hon hade glömt hos pappa sist hon var där och så hade vi med oss lite egen packning för vi tänkte sova över, och det fick vi ju såklart också :) 
På söndags morgonen åt vi frukost och gjorde oss i ordning och så var vi tillbaka på vägen kl 9. Sex timmar senare var vi i Göteborg igen där pappa släppte av mig. 
Denna helgen har jag och pappa alltså spenderat 12 timmar ungefär på vägen. Snacka om att jag har ont i ryggen efter att ha suttit stilla i bilen så länge totalt. Men det var det faktiskt värt, det har varit en jätterolig helg som jag alltid kommer le åt! ♥ 
 
Idag har jag bosatt mig i sängen med datorn i knät. Är så trött i kroppen och orkar knappt göra någonting. Fy vad det är jobbigt. Har kollat på två avsnitt av Big brother som jag missat och sedan bara bläddrat runt lite på datorn. 
 
♥ Gruppselfie innan vi åkte i söndags ♥ 



pappa

hehehe <3



URL:


pappa

hehe <3



URL:





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo