"Skadad"
Publicerat den

 
 
Idag lyssnade jag klart på denna bok "Skadad" skriven av Cathy Glass. 
Så här beskrivs boken på Bokus.com
"En djupt rörande berättelse om hur en fosterförälders stora tålamod och kärlek fann nyckeln till en liten flickas mörkaste och mest smärtsamma hemligheter. 

Cathy Glass hade varit fostermamma till femtio barn under loppet av tjugo år när hon välkomnade åttaåriga Jodie till sitt hem. Inget tidigare barn hade varit så trassligt som Jodie, vars våldsamma och aggressiva sätt skrämt iväg fem fosterfamiljer på fyra månader.

När Cathy tog emot Jodie visste hon inte vad som låg bakom Jodies chockerande beteende. Hon skär sig själv, slåss och gömmer sig bakom flera olika personligheter som hon har gett olika namn. Allt eftersom Cathy kommer Jodie närmre lär sig den lilla flickan att hon kan lita på Cathy och anförtro sin fruktansvärda historia till henne." 
 
Den här boken rör ens hjärta och jag satt faktiskt och funderade på många gånger vilken fantastisk känsla det måste vara att faktiskt ha det på samvetet att vara fosterförälder och hjälpa barn som far illa - och att det skulle jag vilja vara. Dock bara små bebisar tror jag. Vet inte hur mycket jag skulle klara av, det krävs ju mycket tålamod och mycket mer för att ta hand om ett barn som har upplevt hemska saker i sitt liv. Ett barn som är några år. 
 
Som sagt så rörde boken mitt hjärta och det är så hemskt så man bara vill ta lilla Jodie i sin famn och bara säga några magiska ord så att hon blir bra. Så hjärtskärande! Så sorgligt! 
 
Läs den här boken! 
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo