Morgonpromenad, värme och en hejdundrande huvudvärk
Publicerat den

Favorit i repris - varmt och skönt väder! 
Däremot har jag inte varit ute så mycket idag för att jag sov väldigt oroligt inatt, så jag har varit rätt trött. Och så värmen på det, det har gjort att jag blivit ännu tröttare och så har jag haft en rejäl huvudvärk. Men det har ju inte gått att vila eftersom det varit så varmt. Inte för att klaga alltså, men det blir ganska outhärdligt när man är så trött och bara vill få en stunds vila. Dessutom blir jag väldigt irriterad när jag är trött, seg, varm och huvudvärk - så tyvärr har nog Mathias fått utstå mitt gnäll och sura miner idag, vilket jag absolut inte menade. Men så kan det bli ibland, tyvärr. 
 
Vi började dagen med en morgonpromenad på ca 3 km innan frukost, skönt! Det tror jag nog vi ska fortsätta med då och då i alla fall till att börja med :) 
När vi kom hem igen så ville vi nästan bara slänga oss på frukosten, men vi var så varma så vi hoppade in i en svalkande dusch innan vi högg in på den efterlängtade frukosten. Frukost smakar nog aldrig så gott som när man verkligen förtjänar den ;) 
 
Efter frukosten blev det inte mycket mer aktivitet resten av dagen. Jag bosatte mig i soffan och kollade på Desperate housewives, sen åt vi lunch, och sen bosatte jag mig på sängen och fortsatte att kolla på DH :) Så idag har jag kört igenom ett x antal avsnitt som ni förstår. Självklart har fläkten gått på högvarv mestandels av tiden. Och glass och dricka har gått åt kan jag lova. 
Och detta är bara början av sommaren, puuh.. Jag ska i alla fall flika in att jag är otroligt tacksam för att jag efter många år äntligen kan få njuta så mycket av sommaren. Efter att jag fick mitt nässpray som jag kombinerar varje dag med tablett så har jag inte reagerat alls lika mycket på pollen. Tidigare har jag nästan aldrig kunnat gå ut, ha ett öppet fönster, osv... utan att jag nyser hela tiden, får rödsprängda kliande ögon, blir fruktansvärt trött och blir helt orkeslös. I år fick jag även fruktansvärt, nästan outhärdligt ont i halsen (mest på nätterna) och sov inte mer än bara ett par timmar varje natt. Jag trodde jag hade halsfluss och gick till läkaren, men det gissades på pollen så jag fick testa ett nässpray och jag säger bara tack gode gud för detta. Nu nyser jag inte alls lika ofta (bara någon gång då och då, vissa dagar), har inte ont i halsen, kliar inte i ögonen lika mycket (även det bara då och då, vissa dagar). Jag är så glad för det! Pollenallergin har alltid varit en stor och jobbig begränsning.. 
 
Eftersom jag inte fick den sömn jag behövde inatt och inte kunnat vila något under dagen så känner jag att jag nästan somnar här framför datorskärmen vilken sekund som helst, så jag ska nog gå och lägga mig nu och hoppas på bättre sömn inatt - och självklart sol, värme och svalkande vindar till i morgon. Och kanske en morgonpromenad även då :) 
 
 
Godnatt, 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo