ℳathias födelsedag och ℇtt års förlovning ღ
Publicerat den

Idag fyller min underbara älskling 21 år. Och vi firar 1 år som förlovade idag också ♥
Vi firade i förtid redan igår, vi gick ut och åt gott & ägnade tid åt bara varandra. Det var så mysigt! 
Och så reserverade vi biobiljetter till ikväll. Vi åkte till Norrköping imorse och tänkte spendera dagen där, äta födelsedagsfika och gå runt lite. Dagen började så himla bra och vi båda var så glada och förväntansfulla på dagen. 
Vi blev hungriga så vi gick och åt pizza - det skulle vi inte ha gjort... Efter halva pizzan kände jag hur det började krampa i magen, det sved så mycket så jag slutade äta och vi gick därifrån. Efter bara några minuter kände jag att jag inte kunde stå längre och jag bara vek mig mer och mer av smärta i magen som nu hade strålat sig ut i vänstersidan och upp mot revbenen. Vi satte oss på varsin stol som vi hittade och det blev bara värre och värre i magen. Jag fick svårt att andas och jag kunde inte sitta eller stå upprätt. Ringde mamma som sa att jag skulle ringa 1177, så det gjorde jag. Hamnade på köplats 15 och det gick såååå sakta och under tiden hade jag börjat svettas och frysa om vartannat och blev jätteyr. Tillslut svarade dom i alla fall och jag fick rådet att åka hem och se om det gick över, annars skulle jag åka till akuten. 
Så vi hann vara i Norrköping i ca 2 timmar innan vi var tvungna att åka hem, varav 1 timme satt jag och grät av smärta. Lyckades ta oss ner till stationen i alla fall. Väl hemma vid strax efter tre så har jag bara legat i sängen och vilat och tittat på Desperate Housewives. Ingen bio blev det heller, fasen också! 
Det har gått över lite i magen som tur är, men det gör fortfarande ont i både mage, sidan och i ryggen (ryggont antar jag kom för att jag inte kunnat vara upprätt), så jag måste vara väldigt försiktig i mina rörelser. 
 
Jag känner sådana skuldkänslor för att det känns som jag förstört Mathias födelsedag, men det har jag inte gjort säger han. Han tycker att huvudsaken är att han har mig - så jag litar på det ♥ 
Jag ska minsann gottgöra honom med bio och födelsedagsfika så fort jag blivit frisk! 
 
Hur som helst, stort grattis till min underbara, fantastiska, fina älskling. Jag älskar dig obeskrivligt mycket ♥ 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo