Lördag - Måndag
Publicerat den

I lördags kväll satt jag och Mathias och tittade på film och hade en mysig kväll. 
Mathias blev sugen på glass, öppnar frysen och det bara rinner vatten. Allt höll på att smälta och en röd lampa lyste med texten "ALARM". Klockan var runt tio, halv elva på kvällen och en lördag. Hyresvärden tar inte emot samtal på helgerna och det finns inget journummer att ringa här. Så Mathias slängde sig snabbt på luren för att ringa till hans moster som inte bor långt ifrån oss och frågade om dem hade lite plats över i deras frys. Det hade dem så vi cyklade bort dit med frysvarorna. Vi stannade ett tag och pratade, sen cyklade vi hem igen. ...Och vips, så var frysen igång igen. Huuuur typiskt?! 
Igår fungerade frysen fortfarande så vi åkte upp efter lunch och hämtade maten igen. Och i morse när vi vaknade och skulle äta frukost så hade mycket av maten i kylskåpet frusit till is, så då hade kylskåpet fått fnatt under natten och blivit jättekall. Vaaad är det som händer liksom?! Men nu är det okej igen. 
 
Annars gjorde vi inte så mycket igår. Det var ju mors dag så jag skickade iväg en blomma till mamma <3 
Hade först tänkt att skicka blombud, men då hade jag tyvärr fått leva på bröd och vatten (om ens det) i juni, och det var jag inte så sugen på. Men Interflora räddade mig i nöden när jag kom att tänka på deras underbara tjänst Rosa, som fungerar så här: Man skriver i mottagarens namn och mobilnummer, sedan avsändarens uppgifter och en hälsning. Man betalar 50:- och sedan skickas det iväg ett sms till mottagaren där det medföljer en länk (tror jag) och i länken finns en kod och hälsningen. Mottagaren går sedan till närmaste Interflora-ombud och visar koden och får då en röd ros. Så lätt och smidigt, men så uppskattat! 
 
Idag har det inte heller varit så mycket spring i benen på oss. Jag fick ett litet infall och började baka jordgubbspaj (recept i förra inlägget). Skulle egentligen baka brownies också, men det blev aldrig så det får bli en annan dag. Klockan 14 började vår tvättid och som vanligt höll vi på att glömma och kom på det kvart i tre, men det gjorde inget. Vi hade inte så mycket tvätt idag. Snart ska vi gå ner och slänga i den sista tvätten, dock är det bara två tröjor kvar så det kanske kan vänta till nästa vecka eller till helgen - det beror på när det är ledigt i tvättstugan. Men vi tvättar i alla fall minst en gång i veckan, för då kan man ta en förmiddag eller eftermiddag så slipper man ta en hel dag till att tvätta... 
Nu ska jag se om jag kan dra med mig Mathias ut och gå en sväng. 
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo