"I may not be there yet, but I'm closer than I was yesterday"
Publicerat den

Ja jag måste erkänna att jag är för jälka dålig på att uppdatera bloggen, men jag har inte mycket att skriva just nu så det får bli så här tyvärr. Jag försöker när jag kan i alla fall :) 
 
Det finns ju lite som jag gjort som jag inte skrivit än, som jag har glömt att skriva. Så jag kan ju försöka dra ihop lite smått om det jag kommer ihåg.
För två helger seda åkte vi till Mathias föräldrar i Göteborg, vilket jag tror att jag skrev på vägen dit. Men sen skrev jag nog ingenting mer om det, så det kan jag göra nu. Vi åkte dit på onsdagen, kom fram ganska sent så vi hann inte göra så mycket då förutom att kolla på tv och äta. På tosdagen var vi på Frölunda torg och strosade runt. Jag köpte två kjolar på H&M som jag tycker jättemycket om. Jag köpte en svart och en vinröd. Dom är jättemjuka och sköna och ser lite ut som mysmaterial, men ack så fina när man har de på sig :) 49:- styck, vilket fynd. 
Jag har bara använt den svarta, lättare att matcha övriga kläder till den. Vet inte riktigt vad man ska ha för färger till den vinröda... 
Och så passade jag på att gå in på Panduro och köpa lite mer pärlor till mitt PhotoPearls-projekt (vilket jag kanske inte berättat om tidigare?! Kommer senare i inlägget). 
 
På fredagen jobbade Mathias mamma så jag och M åkte till min pappa en sväng och hängde i hans studio under tiden han varvade jobb och umgicks med oss. Det blev inte så länge, bara ett par timmar, och vi hann ju inte göra så mycket tyvärr. Men det var kul att åka och träffa honom ett tag i alla fall, händer tyvärr fööör sällan... 
Sen kom Mathias mamma och hämtade oss och vi åkte vidare mot ullared. Har slagit personbästa för kortast tid därinne nu och även för hur lite jag handlade för. Gick på strax över 400 kronor. Har aldrig hänt tidigare, haha. 
Men ärligt talat var jag inte så pepp som jag brukar vara på att åka dit, så jag hade inte alls stor lust att gå därinne. Behövde bara lite saker som jag visste var billigt där och eftersom vi ändå åkte till Göteborg den helgen så kunde vi ju lika gärna passa på att åka förbi ullared och köpa det vi behövde därifrån +en tröja och ett par byxor som jag inte kunde hålla mig ifrån men det var billigt så det gjorde inte så mycket. Tröjan kostade bara 60-70:- så nu i efterhand ångrar jag att jag inte tog två, men men det är så lätt att vara efterklok ;) 
 
På lördagen var det dags att åka hem igen. 
Sen dess till idag har det inte hänt mycket alls faktiskt, förutom min och Mathias 1års-förlovningsdag och hans födelsedag, men det har jag ju skrivit om innan. 
 
...Och så till det där med mitt PhotoPearls-projekt. Jag kan börja med att berätta vad det är. Med PhotoPearls kan man ''pärlifiera'' sina foton så blir det tavlor. Man installerar ett program på datorn, väljer en bild på datorn som man vill ''pärlifiera'', lägger in den i programmet och sedan väljer man hur stor man vill att det ska bli - det minsta är en platta (30x30cm) och det största tror jag är 6 plattor (vilket borde bli 90x60cm). Sedan  fixar programmet i datorn så att det bli rätt färg på rätt ställe, sedan skriver man ut det på papper (en platta på varje papper) och då står det vilket nummer man ska sätta vart på plattan och varje nummer motsvarar en färg (30 färger). 
Jag har valt att pärla en bild på mig och Mathias och jag valde att göra det med fyra plattor (60x60cm). 
När jag hade en platta kvar så tog två av färgerna slut och på Panduro-butiken här finns det inte så då måste man beställa, så jag passade på att köpa när vi var i Göteborg, så när vi kom hem därifrån så gjorde jag klart tavlan. Nu ligger den bara och väntar på en ram som jag beställt som kommer om ca en vecka, sen upp på väggen :) 
 
Av någon anledning fungerar det inte just nu att lägga upp nya bilder (bara de bilder jag laddat upp tidigare som redan finns i mitt arkiv här, men jag LOVAR att lägga upp bilder på både kjolarna, kläderna från ullareoch tavlan så fort jag märker att det funkar med uppladdning av bilder igen! Hoppas på i morgon! 
 
...Och jag glömde nästan att berätta: jag har slutat med sötsaker på veckodagar. (fre-sön är helg). Jag har bytt ut det mot olika frukter i stället. Tyvärr är jag allergiskt mot mycket frukt som exempel äpplen, päron, kiwi. Men jag klarar mig ändå, det har jag gjort i en herrans massa år nu (har nästan glömt hur det smakar) så det är egentligen ingenting jag saknar så länge det finns annat gott jag kan äta :) Nu har jag i alla fall köpt hem apelsiner, clementiner, banan och melon. Och när jag tänker efter så är ju faktiskt frukt godare än massa godis, chips, ostbågar och massa sånt. Jag nöjer mig mycket väl med frukterna jag äter nu. Jag ska försöka och äta frukter på helgerna också och inte äta mycket godsaker då heller (helst inget alls). 
Jag hoppas jag håller mig fast vid det här - och sedan när jag får arslet ur stolen också sätta igång och träna. Får bli i höst för då flyttar vi, jo men visst. Det hade jag visst inte heller berättat, det får bli i ett annat inlägg. 
 
Hörs i morgon igen, förhoppningsvis :) 
 
Nu ska jag gå och gosa ner mig i Mathias famn resten av kvällen ♥ 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo