Glass i hamnen
Publicerat den

Idag är det varmt ska jag tala om. Jag är absolut inte den som klagar på sommaren - inte en sekund - men idag skulle jag nästan, men bara nästan, kunna säga att det är lite för varmt. Eller inte för varmt för det är jätteskönt, men det hade gärna fått slinka in svalkande vindpustar då och då. Det hade varit skönt det med. 
Vi har en balkong men den är väldigt liten och alla balkonger i hyreshuset vi bor i ligger så tätt inpå varandra så det känns inte riktigt som att man får sitt egna lilla space när man sitter därute. Så det är inte så ofta vi sätter oss där, tyvärr.. Men det är skönt att ha balkongdörren öppen i alla fall - det släpper ju in betydligt mycket mer luft än vad bara ett öppet fönster gör. Våran lägenhet blir så himla varm på sommaren, så öppen balkongdörr är ett måste här. Och så har vi ju vår fläkt som på sommaren är vår allra bästa vän ;) 
 
Tidigare idag cyklade vi in till stan och satte oss nere vid hamnen och åt glass. Det var skönt och så är det väldigt fint där också. Vi gick runt lite i stan efter det, men sen kände vi att det var dags att cykla hem igen. Så himla härligt att gå ut tunnklädd. Tyvärr insåg jag när vi nästan var i stan att jag nog skulle tagit på mig solglasögonen, rackarns. 
 
När vi kom hem så fick jag sånt sug efter jordgubbar, så vi cykla och handlade det. Jag har lovat mig själv att aldrig köpa jordgubbar som inte är från Sverige just för att jag fått för mig att det är säkrast, men idag kunde jag inte hålla mig. Tanken var att skiva jordgubbar och lägga i mjölk och äta, men så kom jag på att jag ville testa att göra en jordgubbspaj. Det har jag aldrig gjort vad jag kan minnas, så det ska jag testa med en del av jordgubbarna. Resten ska jag äta med mjölk! 
 
Ikväll ska vi nog göra så lite som möjligt på så lång tid som möjligt ;) Vi båda är trötta av värmen, så jag tror inte vi orkar göra så mycket. Grilla skulle dock vara riktigt gott en sån här sommarkväll, vi får se om det blir aktuellt. 
Nu ska jag nog dra igenom några avsnitt av Desperate housewives, det är en serie som jag fastnat för. 
Jag älskar tv-serier faktiskt! Har inte varit så mycket för det förut, har aldrig kunnat börja följa en serie på tv för jag missar alltid ändå tillslut, tappar tråden och ger upp. Men nu har jag massor av serier att följa. De flesta tittar jag på via Swefilmer.com men ändå. Just nu är det bl.a. Desperate housewives, Grey's anatomy, Glee och Pretty little liars. Aaahh, såå himla bra serier!
 
Här är min glass från idag: Lakrits och mint & choklad. Såå gott! Egentligen ville jag ha mjukglass, har gått och längtat efter det i flera dagar nu, men det hade de tydligen inte än... Men det blev bra ändå! 
 
Nu: Desperate housewives! 
Tjingeling, 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo