24/5
Publicerat den

Tyvärr blev det inget inlägg igår. Jag hade verkligen ingen bra dag, så jag varken ville eller orkade skriva då. Men nu är jag här igen, fortfarande nedstämd men aningen bättre än igår. 
Men jag kan skriva lite kort om gårdagen ändå. Det var först ett möte hos min kurator, sedan hämtade jag ut ett paket från H&M som jag väntat på länge - det var ett par harembyxor som jag gått och trånat efter länge och äntligen lät Mathias mig beställa dom ;) Och dom var så sköna, mjuka och luftiga. Lite senare framåt kvällen fick jag ett sms från Panduro att ramen jag beställde förra veckan hade kommit och att jag kunde komma och hämta den, så det gjorde jag ju såklart snabbt som attan. Och så svängde vi in på Maxi och handlade lite när vi ändå var i närheten. När vi kom hem så satte jag mig och fäste min pärl-tavla på en stadig fyrkantig kartong så jag kunde sätta in den i ramen som hämtade, men då upptäckte jag att ramen var trasig i två av kanterna och att den var alldeles sned. Så himla tråkigt, så jag fick gå tillbaka med den idag... Hoppas verkligen jag får en ny! De skulle ringa mig under nästa vecka om det... 
Harembyxor från H&M. [LÄNK]
 
Ram från Panduro. [LÄNK]
Idag har det varit väldigt ostadigt väder. Man visste inte riktigt om man skulle ta långbyxor eller kortbyxor. T-shirt eller långärmad. Ena stunden var det stekhett för att i nästa sekund blåsa, inte så att det blev kallt men lite kyligt. Efter ytterligare en stund blev det kvavt i luften. Så som sagt, man visste inte riktigt vad det skulle vara för väder och vilka kläder som krävdes idag. Men vi chansade i alla fall på kortbyxor och t-shirt, när vi cyklade bort med ramen och handlade. Vi hade tur att det inte började regna i alla fall och det blev aldrig så kallt att man frös. 
Däremot när vi varit hemma ett tag så börja det ösa ner regn utanför och jag tackar änglarna för att de höll det kvar däruppe tills vi kommit hem! 
 
Nu verkar vädret ha bättrat sig, men solen är fortfarande gömd någonstans så kanske man ska passa på att ta en promenad när det är svalt i luften. Skulle vara skönt. Rensa huvudet är verkligen ett av mina största behov just nu! 
Ikväll ska jag titta på tv och äta glass. Och ägna massor av tid till min fantastiska sambo - som verkligen är en klippa i mitt liv ♥ Åh, vad jag älskar honom ♥ 
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo