Mello och chokladbollar
Publicerat den

Igår kväll var det dags för andra chansen i Melodifestivalen och jag var så taggad hela dagen. Självklart höll jag på Linus Svenning. Jag röstar aldrig på sånt här men jag var bara tvungen att rösta på Linus :) 
Hoppas grannarna inte var hemma när de sa att Linus gick till final för det kan hända att jag gav ifrån mig ett glädjeskrik ;) hehe 
 
Idag har jag inte gjort så mycket, mest legat på soffan och slappat. Och så har jag tagit tag i uppgiften i entreprenörskap, den har legat ett tag men nu är den gjord och inskickad. 
 
Nu ska jag snart börja rulla chokladbollarna som jag bakat. Sen in med dom i kylskåpet och sen fram med dom till Farmen börjar ikväll :) 
Jag har gått och varit så sugen på chokladbollar i ett par dagar nu, men inte riktigt orkar baka det. Det finns ett café här som har världens godaste chokladbollar, men jag tänker att det är mer ekonomiskt att baka egna, så jag köpte grejerna till det som fattades igår. Tanken var att baka dom redan igår, men sen blev klockan så mycket så jag struntade i det och så tog jag det idag istället. Mmmm, det ska bli så gott! :) 
Bildkälla
 
Under tiden jag väntar att chokladbollarna ska stelna i kylskåpet så ska jag nog lägga mig i soffan med en bok. 
Jag har inte mått så bra nu i några dagar, Mathias har smittat mig med förkylning och ont i halsen och så. Men jag är ju inte så mycket i skolan nu eftersom jag tar igen saker och det gör jag hemma och så går jag till skolan bestämda tider vissa dagar och visar upp vad jag har gjort och får nya uppgifter att göra. Så det är skönt att kunna sitta hemma och jobba! 
 
Tjingeling, 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo