Kondition & Benstyrka
Publicerat den

Imorse vaknade jag av att Mathias skakade om mig och ropade ''VAKNA!!!''. Det visade sig att jag låg och grät hysteriskt och andades jättesnabbt. Drömde nämligen att han sa till mig att han ångrar så mycket att han blev tillsammans med mig och jag blev ju självklart ledsen. Det kändes så verkligt att det gick över i gråt på riktigt, i sömnen. Det var så obehagligt! Tur så var det inte sant, så skönt. 
Kunde därefter inte somna om och inte Mathias heller, så vi började dagen med mätning, vägning och pulskontroll. Skrev upp det och jämför om fyra veckor. Och därefter om fyra veckor igen. Och efter lika länge igen. En gång i månaden ska vi jämföra våra tidigare resultat och se hur vi utvecklas. Det ska bli kul. 
Vi gick upp och åt frukost och sedan gick vi till skolan för jag skulle lämna in uppgifterna jag gjort under förra veckan och så fick jag nya uppgifter till nästa vecka. 
Sen gick vi vidare mot stan och var där ett tag, sen till Panduro och sen hem. Men mellan Panduro och hem tog vi bussen för det regnade då.
Väl hemma tog vi tag i första träningspasset i boken - idag inriktat på Kondition & Benstyrka
Det var ett sjukt jobbigt pass och det var en skön dusch som följde. Nu efteråt är det som ett träningspass i sig att bara försöka ta sig fram på benen, det gör så sjukt ont. Vågar inte ens föreställa mig vilken träningsvärk jag kommer ha i morgon. Å andra sidan vet man ju då att man gjort något bra, så på så sätt är det skönt ;) 
Hur som helst, var det riktigt roligt faktiskt! Och jag har inga som helst problem med att fortsätta, jag ska ge järnet hela vägen! 
Ikväll ska jag vila i soffan och förbereda mig för ett nytt pass i morgon, längtar hehe ;) 
 
Dagens: 
6 km rask promenad 
5 st benövningar
Förbränning 507 kcal 
 
 
Tjingeling, 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo