Fokus överkropp
Publicerat den

Aldrig någonsin tidigare har jag haft så här mycket träningsvärk. Vi har haft tvättid idag och tvättstugan ligger ju i källaren. Jag kan säga att trapporna var ingen lek, det gör så himla ont i benen. Uppför trapporna gick lite bättre, men nerför var en plåga rent ut sagt. Jag känner mig stel som en byrålåda ;) 
Men idag var det ett nytt pass på schemat och denna gången med fokus på överkroppen, så det var bara att köra på. Jag ska vara helt ärlig och erkänna att jag faktiskt inte klarade hela passet. Jag gjorde alla övningar, men inte riktigt lika många reps som det stod, däremot gjorde jag så många reps jag kunde. Jag tycker att det är viktigare att göra så gott man kan och se möjligheten att förbättra sig i framtiden. Jag är i alla fall glad att jag ens tog mig an detta passet idag. Hade helst bara legat i sängen hela dagen, det hade varit skönt ;) 
Jag tror inte (och hoppas inte) att jag kommer ha lika mycket träningsvärk i överkroppen i morgon som jag har i benen idag. Men det är okej, för jag har tillräckligt ont i benen ;) 
 
Och tänka sig att jag har gått i två hela dagar nu utan att ha ätit sötsaker, jag är stolt över mig själv! 
Hoppas det håller i sig. Till helgerna är det OK att äta sötsaker och dricka läsk har vi bestämt! 
 
Bildkälla
 
NU ska jag i alla fall inta soffläge resten av kvällen, det förtjänar jag! 
Tjingeling, 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo