Avbryta träningen
Publicerat den

Nu har det varit ett litet uppehåll här på bloggen, förlåt för det. Men jag har haft lite saker att ta tag i som jag känt har varit viktigare än att uppdatera på bloggen, men nu hoppas jag kunna fortsätta som vanligt igen. 
Vi närmare oss slutet på vecka 2 av 4 när det gäller träningen. Denna vecka har träningen varit riktigt hård och det har tagit mycket på min rygg. Jag har skolios, om jag inte berättat det förut, så jag tror att vissa övningar denna vecka har varit lite för hårda för min rygg som vanligvis är otränad. Så jag bestämde mig för igår att lägga denna träningen åt sidan ett tag och eventuellt köra bara övningar som tränar upp andra kroppsdelar än ryggen och så ska jag också köra ett träningsschema tre gånger i veckan som riktar sig till att träna upp min rygg och som är utformat för mig och min onda skolios-rygg. 
Nu (..och två dagar tillbaka) har jag väldigt ont i ryggen så igår fick jag avbryta träningspasset för det gjorde så ont och sen fick jag ligga stilla i sängen ett bra tag för att det gjorde ont att röra sig, men senare blev det lite bättre. 
Tråkigt att det blev så här för jag var så himla taggad på att köra detta i fyra veckor, men när man får så ont som jag har i ryggen så går det inte. Man kan inte tvinga sig själv att fortsätta då. Men jag ska ju i alla fall fortsätta att träna, bara med andra övningar. Så det känns rätt bra ändå! 
 
Idag vaknade vi klockan 9 och gick upp och åt frukost. Efter det har vi hunnit diska och städa hela lägenheten, så vi har varit effektiva denna morgon. Nu var det ett tag sen vi blev klara men sen dess har vi bara suttit vid varsin dator och tagit det lugnt. 
Snart ska vi sätta igång med maten och sen äta. Efter det ska vi nog ta oss ut i det väldigt fina vädret och gå en promenad, det ska bli skönt! 
 
Nu är jag hungrig så nu blir det mat, 
Tjingeling, 
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo