2014-03-05
Publicerat den

Började denna dag med en lång frukost. Det är så skönt, att bara kunna sitta och njuta av frukosten utan ha något att passa och skynda sig till. 
Sen kollade jag på ett avsnitt av ''Spårlöst'', jag tycker att det är så bra och jag blir så himla glad när dom hittar den dom söker. Dom gråter och kramar om varandra efter att knappt inte ha träffats under hela livet. Då dras jag med :) 
Runt klockan 13 åkte vi in till stan för Mathias skulle till AF och jag hittade en kavaj som jag köpte, så nu är jag klar med hela min outfit inför nästa helg när vi ska iväg och fira min mormor.
Om ni bara visste vilken panik jag haft över klädval till dess. Tanken var att jag skulle ha klänning, men jag upptäckte att jag bara har svarta, helvita eller riktigt somriga klänningar. Och så skulle jag ha svarta strumpbyxor. Till det passar inte de helvita klänningarna, med en svart klänning blir det FÖR svart och en sommarklänning passar inte till denna årstiden. (Kräsen? Vad är det? Hehe ;)) 
Jag stog mellan valen att antingen köpa en ny klänning som passade till strumpbyxorna och till årstiden, och även till sammanhanget. Eller helt byta outfit. Däremot tyckte jag inte att jag har några passande skor så det borde också behövas handlas in OCH DÄR...tog Mathias ton...och menade att skor är väl ändå ett av mina mindre problem, haha jag förstår inte alls vad han menar ;) 
Men jag tänkte lite och plötsligt igår fick jag en snilleblixt. Jag kom på att om jag bara köper en kavaj, så kan jag ha ett par jeans och ett linne eller något, som jag redan har. Dessutom har jag ett par skor jag kan ha till det också, så jag köpte en kavaj idag då och förväntade mig att få irra runt ett tag innan jag hittade en som jag ville ha. Men det krävdes ca 5 minuter innan jag fick syn på en kavaj som jag totalfastnade för och den passade också, som tur var, annars skulle jag blivit så ledsen. 
Nu är i alla fall det problemet löst, det var ju skönt :) 
 
Efter det i alla fall, så åkte vi vidare till Lidl. Vi har aldrig handlat där förut. Eller Mathias har inte det, men jag har. Men vi har aldrig gjort det under vår tid tillsammans. 
Min lillebror har ett par flingor som Mathias totalfastnat för när vi varit där, så han var bara tvungen att ha dom och de kommer från Lidl så därför åkte vi dit. Och så passade vi på att handla lite annat som behövdes, som bröd och lite annat. 
Han har alltid varit så negativ till Lidl, orsak oklar, men när vi gick därifrån så hade han ändrat inställning :) 
Min mamma jobbade på Lidl när jag var liten så det handlades ofta därifrån, så jag har inget emot Lidl. Nog har dom några ''B-produkter'' och så som jag aldrig skulle tänka mig att köpa eller stoppa i munnen. Men annars är det helt okej. 
Mathias däremot har aldrig gått in i en Lidl-butik och så. Jag antar att han och hans familj inte handlade därifrån som min familj gjort. Så då blir det ju så. 
Hur som helst, tror jag att han ändrat inställning nu och det är bra för Lidl är rätt så billigt ju och då tjänar man på att handla vissa saker där. Tyvärr så ligger det på andra sidan staden, typ, så antingen blir det buss (och det kostar ju) eller cykla (och då får det ju gärna var rätt hyfsat väder). Men någon gång då och då går ju bra :) 
 
När vi kom hem så plockade vi in varorna, jag diskade lite och sedan satte jag mig och kollade på det nya Pretty Little Liars-avsnittet som kom upp idag. Det är så jobbigt att vänta en hel vecka mellan varje avsnitt, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, brukar man ju säga. 
 
Nu ska jag sätta mig och invänta Farmen. Ska nog sätta igång ugnen och göra vitlöksbröd under tiden, och göra ordning några skålar med go'saker :)
Att fylla vardagen med lite extra kvällsmys mår man bra av, så det får det. 
Förra onsdagen drog ju fortsättningen av Grey's Anatomy säsong 10 igång på kanal 5, efter deras låååånga uppehåll. Så idag är det ju ännu ett till avsnitt. Tjoho :D 
 
Oj, nu höll jag på att glömma. Jag har bestämt mig för att börja träna hemma, så det ska jag göra innan Farmen också, eller så blir det i reklamen. 
 
Tjingeling, 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo