Fantastiska lillebror ♥, DH, PLL
Publicerat den

Denna vecka som jag inte har bloggat har blandats med lite jobb, titta på cykellopp, god mat och min lillebrors skolavslutning. 
Vi åkte till min lillebror i torsdags och sov hos honom och hans pappa. På kvällen klippte jag Mathias för första gången. Jag var så nervös att det inte skulle bli bra. Men det blir bra tycker jag, för att vara första gången. Så hädanefter så ska jag klippa honom så slipper man den dyra frisörkostnaden. Ska bara skaffa en apparat så vi kan göra det hemma. 
Skolavslutningen var på fredagen så vi var först nere vid kyrkan och tittade där några klasser uppträdde och rektorn höll tal. En timme senare var vi på väg upp till min lillebrors klassrum där dom sa hej då till varandra och fikade lite. Sen åkte vi hem till dom igen och fikade, och senare åt vi grillat och tittade på film! 
 
Min fina lillebror som slutade femte klass, stora killen! Jag är en superstolt storasyster till denna fantastiska kille! Jag älskar dig så otroligt mycket! ♥ 
 
På lördagen åkte vi hem och tittade på när Mathias pappa kom i mål på Vätternrundan, och senare på kvällen blev vi bjudna på grillat hos M's moster m familj. 
Jag har också (sen i torsdags) officiellt hoppat av skolan, och jag säger bara: DEN KÄNSLAN! 
Det var verkligen det jag behövde nu, faktiskt. Den tyngsta av alla mina bördor är nu avlyft från mina axlar. Nu är det bara ett par stycken kvar, det fixas med tiden. 
 
Idag har det varit så himla konstigt väder. Ena stunden sol, andra stunden grått. Vi har mest hållit oss inomhus och tagit det lugnt. Jag har passat på att dra igenom ett par avsnitt av Desperate Housewives. Och på tal om tv-serie - Pretty Little Liars säsong 5 har börjat och jag var ovan molnen när jag såg att första avsnittet som gick i USA i tisdags hade kommit upp på swefilmer med svensk text i onsdags. Så nu går jag åter in i min efterlängtade onsdagsrutin: PLL-onsdagar!! 
 
Nu har jag tänkt att luta mig tillbaka i datastolen, lugna ner mig svidande värkande mage och kolla på DH. 
Jag har även en riktigt dålig dag - så otroligt irriterad på minsta lilla sak, minsta lilla ljud - så det är nog bäst att jag avskärmar mig lite ett tag. 
Hej & godnatt






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo