VC-besök
Publicerat den

Inatt vaknade jag runt halv tre och kunde inte sova på ett par timmar. Pga halsen. Tillslut somnade jag i alla fall och fick några timmar sömn. Så fort jag vaknade i morse ringde jag vårdcentralen för att få en tid för undersökning av min hals. De ringde upp cirka en och en halv timme senare, och fick en tid kl 15. 
Tiden innan dess ägnade jag till att äta glass och försöka lindra smärtan så gott jag kunde. 
Väl på VC tog dom prov i halsen och sedan fick jag sitta ner och vänta tjugo minuter, sen blev jag hämtad igen, och kan ni gissa vad det var? Ingenting. Kan ni fatta: det var absolut ingenting. Liksom, va? Jag har aldrig haft så här ont i halsen och aldrig bara på ena sidan, aldrig. Klart det måste vara något. 
Jag blev i alla fall beordrad att gå hem och försöka lindra smärtan. Går det över inom en vecka, eller om jag blir riktigt sjuk - hög feber, osv - så skulle jag söka igen. Jag önskar att det skulle sluta göra ont NU NU NU NU NU!! 
När jag parkerade cykeln utanför VC stukade jag foten också... Otur... Den gör sååå ont nu! 
Innan vi cyklade hem igen passade vi på att åka och handla inför veckan. Sen hem och sedan dess har jag legat utslagen i soffan och kollat på "Orange is the new black". 
Mathias har även varit jättesnäll och bakat en kladdkaka till mig, den blev så god. Nu vet jag att han kan när jag inte orkar ;) 
 
Nu ska jag nog ta en kopp te i ett försök att lugna halsen inför natten. Hade varit så himla skönt att få sova hela natten... 
Godnatt, 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo