Två soliga, vaaarma dagar
Publicerat den

Igår var det riktigt varmt (precis som alla andra dagar den senaste tiden) och vi behövde verkligen handla, vilken vi skjutit fram i flera dagar på grund av värmen och att det resulterat i total orkeslöshet. Men igår bestämde vi oss för att vi verkligen behövde komma iväg och handla. Så vi slängde oss på cyklarna och drog oss mot affären i ett ganska lugnt tempo. 
Vi kom hem hur varma som helst, men det var då inte svalare inne så vi ställde in alla varor och cyklade sedan vidare mot stan, köpte glass, slog oss ner på en bänk vid hamnen och njöt. 

Idag har vi kört en favorit i repris och cyklade in till stan, köpte glass på samma ställe (hur god glass som helst förresten - tror det hette Götlunda glass och har läst någonstans att de serverat på Nobelmiddagen, stort). 
Satte oss vid hamnen igen och åt vår glass. Sedan tog vi en promenad bredvid hamnen och tillslut in på biblioteket för att svalka oss lite. Därinne är det alltid svalt så vi var där en stund innan vi cyklade hem igen. 
Solen satte sina spår. Kolla här: 
Inte så himla snyggt med en sådant streck mitt på låret ;) Men kul att få lite färg! 

Två riktigt soliga och varma dagar som gör att man är tvungen att duscha typ tre gånger om dagen, men bättre det är vinter med snöstorm :) 
Till imorgon har jag dock beställt en skvätt regn, får se om det blir så. Antagligen inte! 

Nu ska jag sova, har varit vaken hur länge som helst. Vaknade ca tre timmar tidigare än vanligt och femhundraelva gånger inatt också för jag har varit lite orolig för min lilla mamma, men nu är allt okej så inatt ska jag sova gott! 
Godnatt, 







NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo