Jag smälter bort
Publicerat den

Herregud, det är så himla varmt. Man kan ju inte tro att man är i Sverige. Jag vet att man inte ska klaga på värmen, för hellre värme än kyla. Men nu har det varit så här varmt hur länge som helst och jag svettas som bara den. Är så svimfärdig mest hela tiden, fast jag dricker konstant. Så idag har jag gett mig själv tillåtelse att faktiskt klaga lite. Jag står inte ut, det är faktiskt alldeles för varmt nu och det har varit det för länge. Det måste ju varvas med värme och regn, både för människorna och naturen. Läste i tidningen igår att de infört eldningsförbud i hela länet för att det är så fruktansvärt torrt pga värmen. Det är faktiskt dags för lite regn nu. Det går ju knappast att andas när man är ute (och inte är det mycket bättre inomhus). Fläkten går på högvarv här om dagarna. Jag smälter bort i värmen! 

Idag har jag roat mig med en bra bok som jag började läsa häromdagen. "Till Jacobs försvar" heter den. Den är så spännande. 
Annars har jag försökt få i mig lite lunch bestående av kycklingsallad, men det gick sådär skulle man kunna säga. Har ingen matlust och det blir inte bättre i värmen. Efter det har jag i alla fall lyckats få i mig ett par mackor vilket som tur var gick ner. 
Och mängder med vätska häller jag i mig. Vet inte hur många omgångar is vi har gjort, herregud vad det går åt. 


Nu ska jag nog ta och släpa mig ut i köket för att kolla graderna utomhus. Är det inte alldeles för varmt så ska jag kanske ta med mig Mathias ut på en kvällspromenad. Det hade varit skönt, om det är svalt vill säga. Men det är det förmodligen inte. 

Hur har ni det i värmen? 
Hejsvejs, 







NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo