iPhone 5s Guld
Publicerat den

Idag vaknade jag kl 09:20 - i perfekt tid för att göra i ordning frukost och sätta mig och kolla på Grey's Anatomy som började kl 09:25. 
Hela mina vardagsmorgnar spenderas i soffan framför tvn på kanal 5. 
09:25 - Grey's Anatomy 
10:20 - Private practice
11:15 - Desperate Housewives 
Allt är slut kl 12:10. DÅ kan jag börja min dag ;) 
Nu har jag sett alla avsnitt, alla säsonger av både GA och DH, men det är alltid kul att se igen :) 
 
Idag hoppade jag dock över DH och cyklade in till stan efter Private practice. Jag lämnade in de lånade bågarna på specsavers och beställde dom så om ca 10 dagar börjar jag använda glasögon på heltid. 
Jag var också inne på telia och beklagade mig lite över den alldeles för dyra räkningen dom skickat till mig den här månaden, så då fick jag det fixat också. Den har legat över skrivbordet i någon vecka nu och skrikit på mig men jag har inte orkat ta tag i det, men nu när jag ändå skulle in till stan så tog jag tag i det med. Och när jag ändå var inne på telia, varför inte skaffa ny mobil? Så det gjorde jag. Det blev en iPhone 5S, färg: guld. Ja jag bestämde mig tillslut. Tyvärr hade dom den inte i lager, men dom skulle få hem den i morgon så då ska jag åka in igen och hämta den. Nytt sim-kort får jag med, för att det inte är samma i iPhone 4S och 5S, men jag glömde fråga om jag kommer få ha kvar mitt nummer... För det vill jag verkligen... Jag vill inte sitta hur länge som helst och meddela alla mitt nya nummer, det är inte så kul. Men blir det då, så blir det så. Inget att göra åt. Hoppas i så fall att jag får ett ganska lätt nummer, för jag har inte så bra minne och jag tycker att det är en stor fördel att kunna sitt nummer utantill, det underlättar vid så många tillfällen. Jobbigt att dra upp mobilen för att kolla upp sitt eget nummer varje gång man behöver säga det till någon..! 
 
Resten av dagen har jag varit SÅ förväntansfull inför i morgon, jag har hoppat runt som en kanin hela dagen. Länge sedan jag var så förväntansfull och glad, härligt. Dock resulterade det i (i kombination med för lite vätskeintag) att jag nu och några timmar tillbaka, mår illa och är så yr. 
Så jag tror det sitter på sin plats att försöka sova snart så jag mår bättre till i morgon, för då har jag ingen tid över att må dåligt. Det går inte för sig ;) 
Så godnatt, 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo