Glutenfri kladdkaka
Publicerat den

Ingredienser:
3 st ägg
3 dl socker
4-5 msk kakao
125 g smält margarin
1 ½ dl glutenfri mix
 
Gör så här: 
1. Sätt ugnen på 200*C.
2. Smörj en form, ca 26 cm i diameter.
3. Vispa ägg och socker pösigt. Vänd ner kakao, margarin och glutenfri mix. Häll smeten i formen.
Grädda ca 20 minuter mitt i ugnen. 
 
Tyvärr glömde jag ta en bild, men det kanske var tur det ändå. Den blev jättemörk, nästan svart. Den hade fastnat i formen. Jag smorde in formen i smör innan jag hällde i smeten. I vanliga fall har jag även ströbröd, men eftersom det är gluten så gick ju inte det denna gången, men jag tänkte att det säkert räckte med smör. Jag kan ha haft för lite smör i formen också, det vet jag inte. Men det blev faktiskt väldigt god, den smakade inte som den såg ut, som tur var ;)
Jag serverade den med vaniljvisp! 
Testa den du med, lycka till. 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo