Förr eller senare exploderar jag
Publicerat den

Här ekar det tyst! Men bloggen har inte varit prio 1 nu, jag har haft annat för mig. Alldeles för många tankar som snurrar i huvudet och massor skit - men det är inte något jag vill dela med mig av för mycket på bloggen, så då får det eka tyst då och då när jag kommer in i mina djupaste svackor. 
Även att jag kan skriva några rader i alla fall - och utesluta det jag inte vill dela - så orkar jag inte det. Jag töms verkligen på all min ork och energi, så att blogga är inget jag tänker på då. Det får ni stå ut med! 
 
Hur som helst, nu till positiva saker: 
Igår var jag och Mathias på bio, vi såg ''The Fault In Our Stars'' (svensk titel: Förr eller senare exploderar jag)
Den filmen! Var otroligt, fantastiskt, makalöst bra! Den var så rolig, så sorlig och alldeles, alldeles suverän. Hur bra som helst! Om jag hade råd hade jag gått och kollat på den varje dag, helst två gånger om dagen :D 
Jag håller också på att lyssna på ljudboken. Och jag måste säga att hittills har de prickat rätt på alla de viktigaste delarna i boken till film. Åh, jag längtar så himla mycket tills den kommer ut så man kan kolla på den hemma, om och om igen. Vad jag kommer gråta. VARENDA GÅNG! 
 
Vi har verkligen haft fullt upp hela veckan. Kuratorbesök för min del, storstädning av lägenheten, spekulant på lägenheten, arbetsförmedligen för M, tvättid, tandläkarbesök för mig... Nu är jag helt slut! 
I helgen ska jag njuta fullt ut av att bara vara. Inga måsten. Idag har min älskade lillebror kommit hit och ska stanna hos oss till någon dag nästa vecka, för tillfället obestämt. Det ska bli så kul att ha honom här hos oss ett par dagar. 
 
Idag har jag även försökt mig på att baka glutenfritt, för min mamma äter inte gluten. Det gick sådär men de sa att det gick att äta, så jag litar på det. 
Jag bakade chokladkakor och kladdkaka, dock åt vi bara kladdkakan, det andra glömde jag helt bort. Men kladdkakan såg inte inte så lockande ut, det var rätt mörk, men det smakade faktiskt bra! 
De andra kakorna smakade jag lite på innan idag och dem blev väldigt torra, men om man har något till som grädde eller vaniljvisp, så kanske det blir bättre. 
Recept kommer i morgon kl 18. 
 
Nu ska jag försöka få med mig mina pojkar och spela Familjegeni. 
Ha en underbar kväll, 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo