Bröllopstankar ♥
Publicerat den

Igår var jag så himla trött på kvällen så jag bara orkade inte skriva något inlägg då, men det hände inte så mycket ändå. Vi tvättade hela förmiddagen och en bit in på eftermiddagen. Klockan 17:10 hade jag tid för synundersökning hos optikern så då cyklade vi in dit. Jag har sedan ett bra tag tillbaka märkt att jag lättare får ont i huvudet och det är svårt att se texten på tvn, så kollar jag på något textat så kollar jag helst på datorn (om möjligt) eftersom den då kan stå framför mig och jag behöver då inte fokusera ögonen på att läsa något på så långt avstånd. Det är oftast när jag läser eller skriver som jag märker av det som mest. Vardagen i övrigt går hyfsat, men skulle väl antagligen underlätta med glasögon. Än så länge har jag ju inget körkort men även det kommer med framtiden och då måste jag ju se ordentligt såklart. Till att börja med får jag ju inte ens börja övningsköra med synfel utan glasögon.
Däremot sitter jag ju med i bilen när andra kör ibland och då brukar jag kolla på skyltar på avstånd och se hur nära man behöver komma innan jag ser tydligt vad det står, och det krävs rätt nära faktiskt. 
För ett tag sedan kollade jag på registreringsnumret på bilen som åkte framför (den var ganska nära) - först med båda ögonen, sen med höger och sedan vänster öga. Med båda såg jag ganska lätt, med höger lite sämre och med vänster såg jag bara något suddigt. Då insåg jag att mitt vänstra öga var värst och det var också då jag verkligen bestämde mig för att NU måste jag boka tid för synundersökning annars kommer jag inte få börja övningsköra i höst och det skulle vara lite av en mardröm för det har jag verkligen ställt in mig på. Dock tog det ett tag innan jag kom iväg till optikern för att boka den där tiden, men tillslut så. 
Det kom i alla fall fram att jag är lite närsynt och mest på vänstra ögat, precis som jag själv misstänkte. 
Sedan till det eviga letandet. Jag vet inte hur länge vi stod därinne och tittade på bågar. Kände mig som världens mest kräsna människa när vi gick runt och jag testade par efter par och inget passade för mig. Blev så frustrerad, det fanns så många bågar och inget dög för mig. Men tillslut hittade jag ett par som både jag, Mathias och personalen som hjälpte mig tyckte var bra. Och så var det ett erbjudande där man fick välja två bågar till priset av en. Då är det klart att jag passar på, så det kommer bli både vanliga glasögon och solglasögon tänkte jag. Kostnader som tillkommer är reflex- och repskyddsbehandling på båda paren. 
Jag fick i alla fall låna hem två stycken att testa ett par dagar, så i morgon tänkte jag gå tillbaka med dom och jag tror att jag kommer beställa dom. Ska sova på saken! 
Så här ser dom ut: 
 
 
...Och så har jag även blivit smått besatt att bröllopsklänningar (egentligen allt som har med bröllop att göra) och har googlat på bröllopsklänningar som en galning. Passade på att göra ett collage med några som jag hittade och tyckte var otroligt fina. 
Någon gång är det även dags för mig och Mathias att planera bröllop, så varför inte börja dregla över klänningar redan nu ;) 
Jag går väldigt ofta i bröllopstankar, tänker på vilka som skulle blivit mina brudtärnor om det vore idag, tittar på bilder på klänningar, tårtor, dekorationer, dukningar, osv... Och verkligen drömmer mig bort och tänker på hur jag skulle vilja ha det den dagen det är min tur. 
Jag vill ha ett riktigt, riktigt fint bröllop och allt ska vara perfekt. Ett riktigt sagobröllop och jag vill ha en klänning som syns, ungefär i stil som i mitt collage. Jag vill se ut som en prinsessa på mitt bröllop! 
Här kommer collaget jag satte ihop: 
 
Och så satte jag ihop ett collage (dock bara med två bilder) med klänningar till brudtärnorna. 
En lång och en kort. Jag vet faktiskt inte vad jag föredrar till tärnorna, lång eller kort? Och inte heller färg - färgerna i collaget är slumpmässigt valda, det är själva klänningarna som jag vill framhäva. 
Här är dom: 
Dessa två klänningar tyckte jag var väldigt fina och skulle mitt bröllop inträffa idag så skulle jag gärna se mina tärnor i någon av dessa. Den korta är nog min favorit och den färgen är riktigt fin också, tycker jag. 
 
Nu inträffar ju inte bröllopet idag så väldigt mycket kan ju hända på vägen, då kanske jag inte alls har samma smak som nu, vem vet? Jo, den som är med! 
Hur som helst så längtar jag något enormt till den stora dagen ♥ 
Med de tankarna jag har nu känner jag att det snart är på tiden att börja ett bröllopssparande, kan behövas ;) 
 
Nu ska jag gå och sova för nu är jag riktigt trött,
Godnatt! 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo