Blixtar och dunder. Och översvämning
Publicerat den

Hade tänkt att uppdatera här igår kväll, men det sket sig. Strax innan kl 16 började det åska, det lät ganska långt bort men vi drog ut allt i alla fall om det skulle vara närmare än vi trodde, och tur var det för bara minuter senare smällde som bara den över oss, blixtrade och dundrade HELA tiden. Våra fönster skallrade till och med, så ibland trodde vi att fönstrena skulle smälla också men det gjorde dom inte som tur var. 
Någon gång runt kl 21 så hade det varit lungt ett tag så då satte vi in internet, tv och dator igen. 
Jag ska faktiskt erkänna att jag var så himla rädd, jag satt tätt ihop med Mathias hela tiden. Jag kan inte minnas sist jag var med om ett sådant oväder, det höll på så länge och så mycket. Någon timme efter det börjat hörde vi sirener ute på vägen, så det måste ha slagit ner någonstans. Översvämning var det i tunnlar och på vägar. 
Alltså det var så hemskt. Och jag får så himla ont i huvudet av bara lite åska och igår var det nästan outhärdligt när det var så mycket, tog en värktablett innan jag gick och lade mig, och det tog så långt tid innan jag kunde somna. Det kändes verkligen som att huvudet skulle sprängas! 
 
Bildkälla 
Så här såg det ut i en del av Motala! [Lånad bild] 
 
Innan ovädret drog in igår, så hann jag och Mathias med en timmes promenad. Skönt att komma ut, men det var så kvavt så det gick knappt att andas. Vi hann bara hem och duscha ungefär innan allt började. Antagligen så var det på grund av att ovädret var på väg som det var så kvavt ute. 
Under tiden det smällde ute underhöll jag mig med att läsa bok ett tag. Sedan satt vi och spelade "fia med knuff" och "vem där". Sällskapsspel är räddaren i nöden när all elektronik är utdragen. 
 
Idag är det skinande sol igen! Attans. Jag vill att det ska regna. Inte åska och blixtra, bara regna. 
Men nu är det så här, det är bara att göra det bästa av situationen. Jag bosätter mig i soffan tillsammans med telefonen, min iPad, datorn och fläkten på högsta blås.
Och självklart med ett stort glas i handen med kall dricka med massa is. Så det är precis vad jag ska göra nu. 
 
Hejsvejs, 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo