Krydda förhållandet
Publicerat den

Då var de utlovade recepten, på vad jag bakat under de senaste två veckor, upplagda nu också. 
 
Jag och Mathias har precis haft tacomys. Jag gillar att laga mat, då och då, men att stå ensam och laga mat eller att bara laga till sig själv är tråkigt tycker jag. Men däremot tycker jag att det är så mysigt när vi bestämmer något speciellt vi ska äta en dag och så står vi tillsammans och hjälps åt med allt. Gör fint på matbordet, dukar fram fint och tänder ljus. Och så bara sitta och prata i lugn och ro, och bara njuta av stunden. Det tycker jag är helt fantastiskt! Och jag tror att sådana stunder behövs i ett förhållande. Att ta sig tid och göra något tillsammans och göra det mysigt. 
Jag och Mathias bor i endast en etta (egentligen en ovanligt stor för att bara vara en etta) men för två personer så är det för litet. Ingen av oss har några vi umgås med i staden vi bor, så vi är bara med varandra hela tiden. Det är inget fel att vara med varandra självklart, jag älskar att vara med honom och det vill jag göra hela tiden, men man går ju varandra hela tiden känns det som, vilket kan vara väldigt påfrestande ibland och kan leda till onödigt småtjafs om världens minsta grej ibland och det är ju så himla tråkigt. 
Just därför tycker jag att det är extra viktigt att just vi lägger tid till att göra något speciellt då och då (till exempel: laga mat tillsammans och göra det fint och sitta ner och äta gott tillsammans). 
Vi bestämde faktiskt nyligen att vi ska försöka med det minst en gång varje vecka (eller helg, då det är då vi har den mesta tiden). Det behöver inte vara något alls dyrt, men att man till exempel lagar till något extra som man inte brukar äta till vardags. Det blir en speciell stund och det är nyttigt för förhållandet! 
 
Nu ska jag ringa till min älskade storasyster och se vad hon har för sig :) 
Senare väntar chokladpudding i kylskåpet, det ska bli gott! 
 
Tjingling, 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo