Jobbig natt...
Publicerat den

Inatt har jag sovit så dåligt. Jag vaknade runt fem och kunde inte somna om, även Mathias var vaken då och kunde inte sova. Han somnade dock efter en stund och då satte jag mig med iPaden och läste bloggar. Halv sju ungefär kände jag att jag skulle försöka somna om, vilket jag gjorde efter en stund, sedan vaknade jag kl 10. Det är tur att det är jullov och att det är ok att sova tills man vaknar, och när man inte har en tid att passa morgonen efter så är det inte värsta paniken om man vaknar en stund på natten. Men självklart är det jobbigt att inte kunna sova... Om jag fick bestämma så skulle jag vilja kunna sova tills jag vaknar självmant varje morgon, utan några larm som väcker mig för att jag måste gå upp. Usch! 
Det är så skönt att låta kroppen själv bestämma när den är utvilad och sen kunna ligga och dra sig ett tag i sängen innan man går upp och äter en lång frukost, bara tar det lugnt! Skönt! 

Till frukosten idag drack jag för första gången polkatéet som jag fick i julklapp. Det var så gott! 

Idag är det grått ute, jättetråkigt väder, så det blir nog en dag inomhus i soffan under en filt och kolla på film idag. 
Vi har en tanke att kanske ge oss ut på en liten promenad idag i alla fall, om det inte börjar regna. Får se hur det blir av den saken.. 

Nu ska vi försöka ta tag lite smått i denna dag och gå och handla i alla fall, för det ser ut att behövas! 

Tjingeling 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo