Economista
Publicerat den

Denna fredag har spenderats i sängen och soffan framför Pretty Little Liars. Jag har alltså inte varit i skolan idag, då jag vaknade inatt av att det kändes som hela mitt maginnehåll vreds. Låg i fosterställning ett bra tag innan jag fick lite kraft att ta mig till toaletten. Kändes verkligen som att jag hade kräks på gång i halsgropen, obehagligt.
Sedan låg jag vaken i ett antal timmar och kunde inte somna om förrän framåt fem-tiden ungefär... Och Mathias, min underbara, höll sig också vaken för att se till mig. Min fina älskling ♥ 
 
I morse, när jag vaknade igen, fortsatte jag läsa boken ''Economista'' som jag började på för ett tag sen, men så läste jag andra böcker samtidigt så det blev en paus. Men nu är jag igång igen. Jag fastnade lite på kapitlet om att göra en budget, och undrade varför vi inte gjort det innan. Har alltid trott att det skulle vara så svårt och krångligt att göra en budget. Men så började söka på olika appar på iPaden där man kunde göra en budget och skriva in alla inkomster och utgifter. Efter att ha gått igenom ett tiotal stycken, så hittade jag äntligen en som var lätt att förstå och det var enkelt att skriva in allt. Och så gjorde jag självklart en budget och överraskande nog så har vi kvar några hundra mer till denna månad än vad vi trodde, det kändes bra! Nu gäller det bara att hålla detta vilket jag hoppas att vi gör. Vi har också räknat med att ha några hundra över ifall det skulle krisa, det är alltid bra att ha ifall det t ex kommer upp en oväntad räkning. 
Hur som helst, så är jag totalt fast i Economista-boken. Bra skrivet och framför allt är den skriven av två personer som har så mycket erfarenheter av pengar och hur man på ett bra sätt hanterar pengar. Dessa två personer är även personer jag ser upp till, nämligen Isabella Löwengrip Spångberg och Pingis Hadenius. Helt enkelt så älskar jag denna bok och jag tror, eller rättare sagt VET, att jag kommer ha stor hjälp av den! :) 
 
Nu sitter vi och tittar på Thor och kl 20 blir det väl Fångarna på fortet. 
Hörs i morgon!
Tjingeling, 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo