5 km & hotell i Thailand
Publicerat den

Idag har jag och Mathias gått in till stan och tillbaka, sammanlagt ca 5 km, kändes bra i kroppen efteråt :) 
Har börjat gå ut på promenader mer och mer, just för att det är så skönt med frisk luft och att det känns bra i kroppen efter. Nu fattas det bara att snön försvinner och att vi fortsätter mot varmare tider, så man slipper klä på sig flera lager för att inte frysa för det är ju så himla kallt. Jag är väldigt trött på all snö och kyla nu, och så vill jag kunna börja cykla igen dit jag ska. Nu är jag ju så beroende av bussen om jag ska längre än vad som är gångavstånd. Dock föredrar jag bussen vissa gånger för att det är bekvämare att bara kliva på bussen och åka dit man ska, men det är ju så mycket billigare att ta cykeln om man kan. Och då är det värt det, spara pengarna till annat och så får man ju motion på köpet och det är ju inte fel :) 
 
Nu har jag suttit och kollat på ''En resa för livet'' på TV4, och jag har sett det lite till och från tidigare avsnitt och det är ett bra program. Man blir rörd och det är hemskt att se hur folket lever. Har man möjlighet, så gör man nog en riktigt stor tjänst och nytta om man blir fadder. 
 
Jag måste bara berätta om en skum grej som hände idag. Vi hade varit och handlat och jag glömde mobilen hemma. När vi kom hem och tittade på mobilen hade jag fått ett sms från ett väldigt konstigt nummer. Tänkte att det var något sånt där man kan få och att det typ står att ens nummer blivit utvalt och att man har vunnit något och allt man behöver göra är att klicka på en medföljande länk. Så fort man gjort det så har personerna som skickat meddelandet tillgång till en massa som man inte vill att någon annan ska komma åt, t.ex. lösenord till allt man har, bankkonto, osv... Eller liknande... (Jag har fått ett sånt sms förut och jag vet att sånt också skickas från riktigt konstiga nummer. Dock var jag smart nog för att förstå att det var något lurt, så jag raderade smset direkt). 
Men att öppna smset är ju inte farligt, så jag öppnade i alla fall smset jag fick idag. Men något lurt var det då inte, istället var det en bekräftelse på en hotellbokning i Thailand fr.o.m i morgon till söndag. Tyvärr var det skickat till fel nummer, hade ju önskat att det var till mig/oss. Hade varit så skönt... Hoppas dock att personen som antagligen har ett liknande nummer som jag och råkade skriva in mitt nummer, fick bekräftelsen på annat sätt också såsom mejlen så han han/hon kan få tag på den i alla fall. Det kan ju bli ganska jobbigt annars ;) Och trevlig resa! 
 
Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och försöka sova. Alternativt läsa tills dess! 
Godnatt, 
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo