Zombie-Isabelle
Publicerat den

Jag är så extremt trött, så det känns som jag skulle behöva sova i ett par dagar i sträck... Förra natten (mellan måndag och tisdag) så låg jag vaken hela natten och stirrade i taket och bara väntade på att klockan skulle gå så jag kunde ta nästa värktablett. Det ska vara 4-6 timmar mellan varje tablett och det var så jobbigt att ligga och vänta på att dessa timmar skulle gå. Kunde verkligen inte somna pga munnen. Och så fort jag slumrade till slog jag omedvetet ihop käkarna, hårt, och hela huvudet värkte samtidigt. Aj, aj! 
Så igår var jag som en zombie här hemma... Denna natt fick jag något mer sömn, vilket var skönt. Men inte tillräckligt, så idag har jag varit halv zombie och halv människa skulle man kanske kunna säga ;) Och så kommer det vara ett par dagar gissar jag, när det gör som mest ont i munnen och det påverkar min sömn som mest. 
Har även ett stort sår i kinden som orsakats av ett av fästena på tandställningen som sitter på tanden allra längst bak. Och där är ju kinden alltid precis emot, så det skaver hela tiden. Det fästet lossnar jämt så när dom sätter dit en ny så är den alltid vassare än alla andra som suttit på tänderna under hela tiden. Därför skaver det nu eftersom dom satte dit en ny där i måndags. När jag satte in hela tandställningen så var ju alla fästena så vassa så då hade jag sår på insidan läppen och i kinderna vid varje fäste. Det kändes kan jag säga. Inte alls skönt!! 
 
Nu sitter jag och lyssnar på musik och försöker tänka bort all smärta, går så där :/ Men försöka kan man ju alltid testa att göra... 
Lite för mycket tankar som far och flänger i huvudet på mig också, så det försöker jag tysta med musiken just nu! Bruka fungera för stunden, det är skönt. Har alltid tyckt att det känns så bra att ''gräva ner mig'' i musiken. Bara sitta och lyssna på musik, helst med hörlurar på. Det får mig ofta att tänka på annat än det som är jobbigt, för stunden. Känns rätt befriande just där och då. Hur som helst så är det vad jag försöker med just nu. 
 
Inatt hoppas jag att jag kan få lite mer sömn för i morgon ska jag på ett möte jag inte får, kan eller vill missa! Då måste jag ha huvudet i vaket tillstånd, det brukar vara en fördel. 
 
Tjingeling, 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo