Tandvärk
Publicerat den

Idag har jag varit hos tandläkaren och spänt tandställningen. Det gör då himla ont. Och ont i huvudet får jag också när det spänner så mycket i munnen. Har tagit värktabletter och fått i mig en tallrik gröt nu på kvällen. 
Frågade idag hur länge till dom tror jag ska ha tandställning och dom gissade på ungefär ett halvår, vilket jag nog kan leva med. Så nu börjar jag se ett slut på tandställnings-tiden. Ska bli så skönt när den åker ut!! 

I helgen har vi tagit det lugnt. Vi tvättade på förmiddagen i lördags och tog en långpromenad. Igår tog vi också en långpromenad och likaså idag. Det är så himla skönt. Igår och idag har det även varit sol och några plusgrader. Kanske man kan börja se ett slut på denna vinter också, hoppas det. 
Jag har nästan aldrig velat gå ut och gå frivilligt. Har alltid tyckt att det är så himla tråkigt att bara gå, det är skillnad om man går ut för att göra något. T.ex när jag var mindre bodde vi på landet och hade mycket skog runt omkring, då gick vi hela familjen ut på skogspromenader och umgicks. Det var kul, men att bara gå ut på gatan och bara gå tycker jag inte är så kul.. Men däremot tycker jag det nu. Eller kul är nog fel ord, men skönt däremot. Det är dock lite svårt att just komma ut från början, men när man väl bestämt sig för att gå ut och väl kommit ut och börjat gå så är det betydligt mycket lättare att bara fortsätta. Dock inte ensam, men jag går ju med Mathias. Hur som helst, så tycker jag att det är otroligt skönt att gå på en promenad varje dag. Men får se om det blir så mycket promenad dessa dagar när jag har så ont i munnen och huvudet, för då vill jag mest sova. 

Nu orkar jag inte skriva mer, 
Så tjingeling, 








NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo