Storstädning och packning
Publicerat den

Igår blev det storstädning här hemma. Vi har så himla mycket grejer så det är näst intill omöjligt att få det att se fint och välstädat, men vi gör ju så gott vi kan. Hur som helst, så hittade vi i alla fall ett golv och skrivbord under röran, hehe ;) 
Det blev ganska bra tillslut i alla fall :) 
Nu ska vi bara ta tag i att få upp hyllor som vi fortfarande (efter ca två år) inte satt upp. Vi har i alla fall köpt EN hylla hittills (som står längst i garderoben) ... Ja det behövs ju fler, men vi har inte kommit så långt...än... Kanske hinner vi till och med flytta härifrån innan vi ens kommer till att sätta upp hyllor ?! ... Men det hoppas jag verkligen inte! För det kommer nog ta ett tag innan vi flyttar, tyvärr :/ Jag blir galen på alla saker som ligger här och där som egentligen borde ha plats på hyllor, men ändå kommer vi aldrig till kritan. Men det får bli snart...hoppas jag! 
Efter städningen åkte vi till vårdcentralen. Sedan va vi så trötta så vi slappade resten av kvällen :) 

Såhär...
...eller såhär skulle jag vilja ha som bokhylla. 
Tycker det är snyggt båda två! 

Idag har vi också slappat lite, men vi har även packat för i morgon bär det av till min älskade lillebror som jag saknar så mycket. Han fyller år i morgon och vi ska dit och fira honom. 
Mer om det i morgon! 

Just nu sitter jag och tittar på Grammis 2014 på tv:n, men det är bara EN hittills som jag velat skulle vinna, som vunnit. 
Efter det ska jag i alla fall lägga mig i vår nybäddade säng och kanske läsa lite innan jag somnar. I morgon är det upp tidigt för att hinna packa det sista och göra i ordning det som ska göras innan vi ska möta min syster och sedan vidare till lillebror! 

God natt, 







NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo