Söndag
Publicerat den

Denna regniga och snöiga söndag har jag och Mathias spenderat i Linköping. Vi kände att vi inte orkade sitta hemma hela dagen, så vi tog tåget dit. Hade hoppats på att smyga ifrån en stund för att kika efter present till Mathias eftersom det snart är alla hjärtans dag, men det lyckades jag aldrig med så det får jag lösa på annat sätt innan fredag :) 
Vi gick en sväng på IKEA i alla fall för att se om vi hittade något nödvändigt att köpa med oss hem. Slutade med att vi kom ut med galgar och två vaser. Sa till Mathias att jag var tvungen att hitta en vas ifall jag får rosor på fredag, hehe ;) Hittade en (med plats för bukett) för 15 kronor, men så frågade han hur jag skulle göra om jag fick En ros för då skulle ju den vasen bli för stor. Då var jag ju tvungen att hitta en mindre vas också, hittade en för 5 kronor. Helt okej priser för faktiskt väldigt fina vaser :) Mycket bra köp måste jag säga! 
Innan vi åkte hem gick vi in på McDonalds för att få något i magen eftersom vi var hungriga. Ingen av oss äter vanligvis på McD, men idag var den en nödlösning. Eftersom jag har ont i munnen pga tandställningen så har jag inte kunnat äta hamburgare sen jag satte in tandställningen. Jag trodde inte jag skulle kunna äta en idag, men Mathias bet bort den yttersta kanten på burgaren då den är lite hård, och så åt jag resten. Första hamburgaren på TVÅ ÅR!!!!! Kändes lite konstigt, hade ju glömt bort hur det smakade. Men det var gott, faktiskt. Men jag känner inget sug efter fler. Men skönt att få i mig lite kött, som jag heller inte knappt fått i mig på dessa två år. När tandställningen åker ut ska jag njuta av varenda köttbit jag äter. Jag som aldrig i min liv gillat kött. Det är lustigt att man kan börja bli så sugen på någon maträtt som man aldrig gillat, men när man plötsligt inte kan äta den så vill man mer än gärna äta det. 
 
Nu: Farmen
Sen: SNN News och Söder om Folkungagatan
 
...& Godnatt! 
Tjingeling, 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo