Sjuk?! Noooo....
Publicerat den

Jag tänkte bara snabbt titta in och skriva några rader, blir alltså inget långt inlägg idag. Hinner inte så mycket mellan gånger jag spinger fram och tillbaka mellan toaletten och sovrummet/vardagsrummet. Jag har nämligen riktigt ont i magen. Har haft det nästan hela dagen, började någon gång på förmiddagen. All min kraft rann av mig och jag blev liggande på soffan helt utslagen. Jag viker mig av smärta och vill bara skrika rakt ut. Det är hemskt. Jag mår så himla illa. Neeej jag har inte tid att - och vill verkligen inte - bli sjuk nu!!!! 
Mellan ''springningarna'' sitter jag med en hink bredvid soffan och vid lunch trodde jag att jag skulle kräkas bara jag kände lukten av mat. Hade ingen aptit alls, men lyckades ändå få i mig lasagnen efter ett tags kämpande. Även då med en hink i högsta hugg bredvid.
Usch, som ni säkert förstår så har denna dag inte varit alls bra. Lördagar som i vanliga fall är min absolut favoritdag och blir mina lördagar förstörda så blir jag så ledsen. Det är nämligen den enda dagen på hela veckan som jag kan må som bäst och vara mest avslappnad. Men nu är det ju så att det är lov nästa vecka, så då har jag ingenting att vara orolig och må dåligt över i veckan. Inte som jag vet nu i alla fall. Jag hoppas verkligen att jag får ett skönt lov och bara kan njuta av ledighet. Ska bl.a åka och fira min älskade lillebror som fyller 12 år på torsdag! ♥ 
 
Nu ska jag ta och vänta in Melodifestivalen som början klockan 20. 
Vi hörs i morgon igen, då hoppas jag att jag är piggare och mår bättre. 
 
Tjingeling, 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo