Letar lägenhet
Publicerat den

Idag mår jag lite bättre än igår, så jag hoppas att det fortsätter åt det hållet nu. 
Är väldigt trött och orkar inte så mycket, så det har blivit en dag i soffan med iPaden och en bok. 
 
Har även kollat in på blocket.se om det kommit in några nya lägenheter, men nej. Inte som passat oss i varken storlek eller pris. Det är trist. Känner oss väldigt desperata nu efter större lägenhet, men så länge vi inte får in mer pengar än vad vi får nu så funkar det inte mer dyrare hyra än vad vi har nu. Knepigt, eftersom vi bor i en etta nu och en större lägenhet blir ju såklart dyrare i hyra... 
Denna lägenhet vi bor i nu är rätt stor för att bara vara en etta, så när jag flyttade in i den kändes den så stor. Det var ju bara jag här i veckorna. Innan bodde jag i endast ett rum som jag hyrde i ett hus hos ett par. Spenderade all min tid utanför skolan därinne i rummet. Det rummet var mindre än sov-/vardagsrummet här, så självklart kändes det väldigt stort när jag flyttade hit. 
Ungefär ett halvår efter det, tog Mathias studenten och flyttade hit. Då fylldes det på med alla hans saker här och plötsligt blev det väldigt litet. Det går inte ens att få ordning på allt när man städar, det ser liksom inte fint och organiserat ut för det är så mycket grejer som står överallt och trängs. Det är så tråkigt. 
Jag älskar själva lägenheten, hur det ser ut och grannarna är bra. Om inte tala om hyresvärden, jag lovar att det inte går att få en bättre hyresvärd än våran! Så det är ju synd att flytta ifrån, men å andra sidan kan vi inte leva hela livet i en alldeles för liten lägenhet bara för att hyresvärden är bra. Vi får helt enkelt hoppas på att vi får en bra hyresvärd dit vi flyttar....när vi flyttar. 
Helst av allt vill jag ju bara fly denna stad. Flytta någon annanstans. Vi är ju dock fast här pga att jag fortfarande går i skolan nästan ett och ett halvt år till. Ett halvår hade jag kunnat vänta, men inte ett till år efter det. Det känns outhärdligt och hur jobbigt som helst. Vill bara komma härifrån!! 
Å jag längtar tills vi får inreda vår lägenhet på riktigt. Eftersom vår nuvarande lägenhet är alldeles för liten så står ju allt på samma plats. Det går ju liksom inte att inreda på ett bra sätt när lägenheten är så liten. Så när vi skaffar en större lägenhet så kommer jag njuta fullt ut (och ännu mer än så) av att inreda varje rum. Och jag ska göra det med kärlek. Har massor av bilder i huvudet hur jag skulle vilja att det skulle se ut. Allt från vilka möbler jag vill ska finnas med (förutom de vi redan har) till små detaljer som jag vill ha - som tavlor, ljus, ljusstakar, osv... Åh allt skulle bli så fint! Jag älskar allt vad har med inredning att göra och jag tycker det är sååå tråkigt att det inte går här. Det liksom kliar i fingrarna på mig varje dag!! 
NU (!!!!) vill jag ha en större lägenhet och inte i denna stad... 
 
Nu ska jag på med lurarna och lyssna på musik ett tag och invänta kvällen tv-program. 


Tjingeling, 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo