Alla hjärtans dag
Publicerat den

Idag är det den 14 februari. Dagen många längtar till, men även dagen andra fruktar. Nämligen alla hjärtans dag. 
Jag tillhör mer gruppen som längtar till denna dag. Jag tycker det är mysigt att visa uppskattning inför de man håller kär. Däremot tycker jag inte att det ska behövas en speciell dag då man ska göra detta, för det är något som ska falla sig naturligt. Men man glömmer lätt bort det tyvärr. Vardagen vandrar på och man tar ofta folk för givet här i livet. Att visa uppskattning är en viktig sak och det är något vi måste bli bättre på. 
Ibland kan jag komma på mig själv att jag i all hast glömmer bort folk omkring mig som betyder mycket för mig, men som jag inte visat att jag uppskattat på länge. Då kan ett litet sms med små uppskattande ord räcka för att få en annan människa att le och det kan göra en hel dag för en person. 
Denna dag fyller ju då funktionen att man tänker på de man tycker om och hjälper en på traven att inte glömma bort dom. Jag gillar alla hjärtans dag, det är en fin dag. Men jag firar inte överdrivet denna dag. Jag behöver inte äta något speciellt eller göra något speciellt för att det ska bli en bra dag. Jag har spenderat dagen med Mathias, min livs kärlek. Bara att ha honom nära gör alla dagar speciella. Vi bytte presenter i morse och det var fint. Sa att vi älskar varandra, precis som vi gör varenda dag. Denna dag har känts ungefär som alla andra dagar, bortsett från presenterna. Jag älskar och uppskattar Mathias varje sekund, minut. Varenda dag. Även om jag inte säger det jämt så gör jag det, och jag har inte uppskattat honom mer eller mindre idag bara för att det är den dagen det är idag! 
 
Rosorna jag fick av Mathias idag ♥ (och så fick jag choklad också♥) 
 
Jag har sett väldigt mycket bilder på internet i veckan som handlar om just alla hjärtans dag. Och 90% av bilderna handlar om hur ensam och ledsamt det är denna dag om man är singel, osv... Min fråga är då: VEM säger att man är så ensam och ledsen om man är singel denna dag? Alla hjärtans dag handlar inte bara om att ha en partner att dela dagen med. Den handlar om att uppskatta de som finns omkring en, de man tycker om. Det kan vara lika gärna vara ens syskon, ens föräldrar, en kompis. Det är ingenting som säger att man måste ha en partner för att alla hjärtans dag ska vara en bra dag. 
En bild jag såg som handlade om denna dagen fastnade jag för. Den handlade inte om man ska vara ledsen och ensam om man inte har en partner att dela dagen med, snarare tvärtom. Det står ungefär att det finns dom som inte har någon mamma att fira på morsdag eller pappa att fira på farsdag, så sluta gnäll om att du inte har en partner på alla hjärtans dag. 
Riktigt bra budskap i den bilden enligt mig! 
 
Men... färdigsnackat om det tycker jag. Idag har jag haft ett ganska givande (och för stunden ganska lugnande faktiskt) möte som jag kommer ha i åtanke ett tag nu och som gav en liten pushup i mitt hopp. Det kändes bra. På måndag får jag en uppföljning på telefon. Det längtar jag efter. 
Fram till klockan 18 har dagen glidit på lugnt och bra, men då blev det fart på oss. Vi var sååå beredda på akut farande till Linköping, men det blev inget av det efter ett för tillfället gott testresultat. Nu ska vi försöka hålla oss lugna (och försöka komma på andra tanker under helgen) till på måndag då vårdcentralen öppnar igen, så får vi se om det blir förändrade resultat då. Just nu är jag beredd på det mesta angående detta. Blir det förändrat resultat på måndag och vi skickas till Lkpg (eller var det blir), så tar vi det då och hanterar det på bästa sätt som går därifrån. Vi får se vad som händer! 
Oj, vad hemlighetsfull jag blev plötsligt. Men det kan man få vara ibland. 
Tjingeling, 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo