20/2 - 22/2
Publicerat den

Nu blev det ett litet uppehåll på några dagar här på bloggen. Men nu är jag i gång igen :) 
I torsdags åkte vi ju till min lillebror och firade honom då han fyllde år. Och så stannade vi där tills idag. Mamma skjutsade hem oss och så tog vi en paus i Linköping. 
Vi gick på MediaMarkt och IKEA. Och så åt vi innan vi åkte vidare. Väl här så gick vi in på Panduro en sväng och Stadium Outlet. Men nu är vi hemma i alla fall. 
 
Under dessa dagar har det inte hänt så mycket, men jag kan dra en liten sammanfattning av det lilla :) 
Torsdag: Firade lillebror och jag fick lite presenter för jag ska inte ha något firande hemma hos oss eftersom vi ändå var där och de som skulle kommit till mig på firande var ändå där. Jag fick pengar, en värmefilt, en mortel och blommor. 
Fredag: Gick en sväng bort till mormor och morfar, fikade lite och pratade. Senare på kvällen spelade jag, Mathias, Emelie och Isak lite spel - Rita & Gissa och Uno. Sen kom Isaks pappa över och då kollade vi på Thor tillsammans. 
 
Har fått mitt wifog-kort såg jag i postlådan. Det är så jag har gratis surf på iPaden när jag inte har wifi. Till exempel när jag är ute och åker eller är någonstans där det inte finns trådlöst internet. 
Det enda man behöver göra för att ha gratis internet med wifog-kortet, det är att kolla på tre (tror jag?) reklamsnuttar varannan timme (tror jag?). Och sen är det bara att surfa vidare. 
Men jag har inte testat det än eftersom vi har trådlöst internet här hemma, så jag kan tyvärr inte säga mycket mer om det nu. På beskrivningen låter det ju väldigt bra i alla fall, om inte lite FÖR bra. Liksom helt gratis, är det ens möjligt? Min morfar säger alltid: ''Ingenting är gratis, allt kostar något''. Men detta kostar faktskt ingenting, det låter ju faktiskt alldeles för bra. 
Vi får se HUR bra det egentligen är och hur allt fungerar nästa gång jag inte har trådlöst internet, så ska jag rapportera om det här på bloggen ;) 
Hur som helst, så har jag väldigt höga förväntningar. Hoppas jag blir nöjd! 
 
Ikväll ska vi bara ta det alldeles lugnt och bara slappa. Titta på Melodifestivalen är ju lördagsnöjet dessa veckor när det sänds, så det ska vi ju självklart göra. Sen får vi se om det är något mer sevärt på tv ikväll eller om det blir film. Eller så somnar vi ;) 
Ska bli skönt att sova i vår egen säng inatt. Och med våra egna kuddar. Kuddarna hos mamma var hårda och platta, så jag fick så ont i nacken. Nästa gång får jag ta med mig en egen ;) 
 
På Isaks kalas var det meningen att jag skulle ta bilder, men jag glömmer alltid bort sånt. Men jag fick en bild på den fina (och så goda) tårtan vi åt. Bilden ligger fortfarande på kameran och jag orkar inte lägga in den på datorn nu, så det får bli i morgon kanske. Och så hade han bakat muffins med Ahlgrens bilar i, dom var jättegoda. Dom tog jag dock ingen bild på, men vi fick med oss några hem så dom kan jag fortfarande få bild på. Om jag kommer ihåg innan jag slukar dom ;) 
 
Tjingeling, 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo