19 jordsnurr
Publicerat den

Igår var min pappa här och firade min födelsedag lite i förtid. Jag fyller nämligen år idag. 
Vi åkte till Linköping och åt, gick på IKEA och i lite andra affärer och sen åkte till min farfar och hälsade på en stund. Sen hem till oss igen och fikade. Jag fick ett skrivbord, en wokpanna, en spegel och pengar. 
Det var en väldigt rolig och bra dag och den kändes som en extra födelsedag :) 
Såhär blev det med nya skrivbordet. Ni vet ju inte hur det såg ut med det förra, men det är en extrem skillnad. 
Vi är så nöjda! 
 
Idag har jag varit i skolan en timme cirka, sen fick jag åka hem. Egentligen är det praktik nu, men jag ligger efter med lite saker så jag får hoppa över praktiken och jobba ifatt istället. Eftersom jag gått om tvåan så har jag redan gjort tillräckligt med praktikperioder, så jag gick inte miste om någon praktiktid så att säga. 
När jag var i skolan idag i alla fall så gick vi igenom lite vad det är jag behöver göra. Så nu har jag lite uppgifter att jobba med i veckan som ska vara klara i slutet av veckan. Sen får jag väl nya till nästa vecka antar jag. 
Som sagt, så är det ju min födelsedag idag - så det var skönt att jag inte behövde sitta kvar i skolan hela dagen - men när jag kom hem så bestämde vi oss för att äta ute istället så vi åkte in till stan och åt kinamat, så gott! Sen gick vi på stan ett tag, jag hittade ett par skor som jag så gärna vill ha, men jag ska tänka på det i några dagar om det är värt det :) 
Maten jag åt idag 
 
Hittills har denna dagen varit superbra och så ska det fortsätta. Idag känner jag mig så uppskattad och omtyckt, och jag är på så himla bra humör. Det var länge sen jag känner som jag gör idag! Det känns bra ♥ 
Idag har även våren känt sig redo att visa sig också, det är strålande sol och inte så kallt ute. Det var länge sen jag hade en födelsedag utan snö ute, och det känns så underbart att fylla år idag! 
 
Så himla underbar bild, haha 
 
Nu ska jag lyssna på musik och stråla av glädje resten av dagen :D 
Tjingeling, 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo