Helgen
Publicerat den

Jag har hela sommaren känt att jag behöver komma hemifrån ett tag. Andas lite och bara släppa alla mina bekymmer. Tyvärr har det aldrig blivit något tillfälle som passar. Antingen så är jag eller vi upptagna eller så är alla andra upptagna. Därför har det inte blivit att vi har åkt någonstans, och istället bara suttit hemma och egentligen inte gjort något. Väldigt trist och det är när jag är sysslolös som alla tankar poppar upp och tär i mitt huvud. 
I fredags bestämde jag mig för att jag banne mig skulle komma iväg så jag åkte till mitt andra hem - nämligen till min underbara mamma. Tyvärr kunde jag inte sova där då det var fullt hus redan, så jag sov hos min lillebror och hans pappa. 
Jag spenderade dock nästan hela dagarna hos mamma och det var så skönt att bara vara och umgås. Att komma bort från Motala ett par dagar var verkligen nödvändigt, jag behövde verkligen det. 
Jag skrev ju ett inlägg om händelsen natten mellan fredag och lördag och jag kan uppdatera lite angående det med att jag låg och tittade upp i taket, vände och vred på mig konstant fram till efter kl 5, sedan vaknade jag runt kl 8. 
Jag kan säga att på lördagen var jag inte särskilt mänsklig. Jag var så himla trött! Grät gjorde jag också, hur många gånger som helst och var så känslig (men det kan ju vara förståeligt). Ringde till Mathias flera gånger och bad honom komma dit för en sådan natt till skulle ta knäcken på mig. Han kom runt kl 17 och då var det som om hela jag vändes om och blev glad och hur lugn som helst. Den natten sov jag gott! 
Vi stannade till i måndags, men jag hade verkligen velat stanna längre. Jag/vi ska försöka planera att åka så fort plånboken tillåter efter flytten och då kanske stanna lite längre. 
 
När vi kom hem igen i måndags bestämde jag mig för att nu måste vi verkligen sysselsätta oss med saker i stort sett hela tiden så att jag inte får någon tid över till massa jobbigt tänkande. Så igår (onsdag) satte vi oss på tåget till Linköping och åt på TacoBar, så gott. Lite segt för min tandställningsmun, men ändå gott. Sedan åkte vi vidare till Norrköping och gick på stan. Jag köpte en till klänning på H&M och ett par skor på DinSko. Mathias köpte ett nytt skal till sin telefon för hans gamla hade gått sönder. Annars gick vi mest runt och kollade och fördrev tiden lite. Vi var hemma runt kl 18 så då var hela den dagen slut, utan något jobbigt tänkande - tummarna upp! 
Idag har det varit värre med sysselsättning. Vi har haft tvättid hela dagen så då är det inte så lätt att hitta på mycket eftersom man hela tiden måste hålla koll på tiden när tvättmaskinerna är klara så man kan gå ner och byta tvätt. Men det är ju i och för sig en sysselsättning också, men en mindre rolig. 
Och så ringde min syster förut och vips så hade tre timmar gått. Det blir nästan alltid så när vi ringer till varandra, även om man bara ringer för att fråga något eller säga något snabbt så slutar det oftast vid ett tre timmar långt samtal, haha! 
Så sysselsatt har jag ändå varit mestandel av dagen, så inga tankar idag heller - tummarna upp igen! 
 
Förresten så blev sockerkakan som jag bakade häromdagen jättegod. Jag bakade den i en avlång brödform och jag har aldrig tidigare bakat en så god sockerkaka ;) Här kommer två bilder: 
 
 
Och här är skorna jag köpte igår: 
 
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo