"Så dumt!"
Publicerat den

 
Häromdagen fick jag ett påskerbjudande från Telia, 3 gratismånader med Storytel. 
Med Storytel lyssnar man på ljudböcker, jag tycker att det är så skönt att ligga i sängen eller soffan med lurar på och lyssna på en ljudbok. Då kan jag slappna av lite, det känns bra. Så när jag fick 3 månader gratis så blev jag så glad. Jag har testat det förut med det var bara 14 dagar gratis och på den tiden hann jag bara lyssna på en halv bok. Hade nog lite för mycket energi och orkade inte bara ligga still och lyssna, så då blev det bara en halv bok och sen tog den gratistiden slut. Nu när jag fick 3 månader gratis så kunde jag ju lyssna vidare på den påbörjade boken. Igår hade jag lyssnat klart och boken heter "Så dumt!" som är en självbiografi av Mia Törnblom. Så här beskrivs boken på Bokus.se
"Mia Törnblom är författaren och föreläsaren som har gett självkänslan ett ansikte. Hemligheten bakom hennes framgång är dels ett angeläget budskap, dels att hon så frikostigt delar med sig av sina egna erfarenheter. De flesta vet redan att Mia Törnblom har ett stökigt förflutet, men först nu berättar hon hur det verkligen var. Så dumt! är hennes efterlängtade självbiografi - en personlig berättelse om hur hon har tagit sig från djupaste självförakt till att respektera och älska den hon är." 
 
Jag fullkomligt älskar boken. Hon skriver så himla bra och jag drogs verkligen med. Det var hon själv som läste upp boken och när det är författaren själv som läser upp sin bok så blir det ju verkligen rätt upplevelse i rösten. 
Hur som helst, den var riktigt bra! 
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo