2013-06-02
Publicerat den

Jahaja, så var vi inne i en ny månad - juni. Det är i denna månaden man verkligen känner att sommarlovet verkligen är nära nu. Nu är det 11 dagar kvar tills jag får sommarlov. Och då är det 4 lediga dagar inräknade! Längtar :) 
 
Snart har jag haft konstant smärta i tänderna i snart en hel månad.. Ska det vara så? Att jag inte kan sova. Att jag inte kan äta mer än gröt och i stort sätt bara flytande saker. Rasa i vikt. Nä, jag skulle inte tro det :( 
Det är också anledningen till att jag inte har skrivit här på ett tag... 
 
Idag har det varit jättedåligt väder, det har regnat massor och åskat. Men det gjorde ingenting, för idag har mamma varit här på besök och ätit tillsammans med oss :) Då passade jag också på att ge henne presenterna som låg här och väntade på henne. Försenad födelsedagspresent, (hon fyllde år i mars ;) ) en bok med bara massa lakritsrecept, då min mamma är ''lakritsoman'' ;) Och så fick hon morsdagspresenter, en sten med texten ''Älskade mamma'' och en låda som man ska ha tepåsar i, då hon även är ''teoman'' ;) 
MIN MAMMA ÄR BÄST ♥ 
 
Jag har läst ut boken ''Besatt'' som jag skrev om i senaste inlägget. Väldigt bra bok. OCH jag har också läst ut en till bok, ''Jag lever, pappa''. En bok om Utøya den 22 juli 2011. En dotter (som var med på ön) och hennes pappa som har skrivit boken. En riktigt rörande och stark bok. Verkligen värd att läsa! På framsidan har Stavanger Aftenblad skrivit ''Skall jag rekommendera en enda bok i år, så är det den här.'' Jag kan inte annat än att hålla med totalt !! Läs den! 
 
 
 



Anonym

Älskar dig <3



URL:


Anna

Älskar dig !! <3

Svar: Älskar dig också! <3
isabelle



URL:





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo