Ullared
Publicerat den

Igår var vi i Ullared och shoppade loss på Gekås. Nästan, blev mest bara nödvändiga saker som behövs. Och saker till mamma, Isak, mormor och Emelie som skickat sina ''beställningar'' med mig dit :) 
Ett par kortbyxor hittade jag som var jättesnygga, orkade inte gå och prova dom, så jag bara chansade och hoppades att dom skulle passa. Och sån tur jag hade, dom passade alldeles perfekt :D 
Natten till igår sov jag inte mer än 2 timmar sammanlagt på hela natten, så jag kände mig lite som en zombie mestandels av gårdagen. Inte så mycket inne på Gekås, men när vi kom hem runt lunch så slog den riktigt jobbiga tröttheten till. Jag blev jätteseg och benen bar mig knappt. Mådde riktigt illa. Så igår gick jag och lade mig ganska tidigt. Hela min kropp protesterade verkligen! Inatt har jag däremot sovit rätt så bra. Vaknade strax innan tio. Men jag är fortfarande seg och orkar inte alls mycket. Nu vill jag hem och sova i vår egen säng. Ingen säng är bättre och skönare än den. Men alltid vill man ju sova i sin egen säng och tycker att den är den bästa... I alla fall jag! 
Idag är det prat om att åka till Halmstad. Hoppas bara att min kropp orkar med det. 
Det är så varmt, så egentligen vill jag absolut inte åka bil !!! Men men... 
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo