Sooool ☀
Publicerat den

Igår kväll kom en kompis till Mathias hit. Det var tänkt att vi skulle till stranden och bada, men vi hann inte så mycket mer än att komma dit innan vi åkte därifrån igen. Det blåste jäääättemycket, så vi åkte hem igen och sen åkte vi in till stan. Dom delar nämligen intresset spel och datorer, så man kan ju bara gissa vart dom hamnade. Ja just precis, inne på spelbutiken. Så jag passade på att dra en sväng genom kläd- och skoaffärerna. Eftersom jag är tjej så skulle jag kunna gå i de butikerna i evigheter (upplärd av storasyster ;) ), men när jag var färdig var dom kvar inne på spelbutiken och dom var inte klara än. Jag berättade att jag hunnit gå i alla klädbutikerna och då insåg dom att dom varit därinne vääääldigt länge, så då blev det fart på dom. Sen gick vi och fikade, sen hem.
Dom roade sig med att kolla på videor på datorn, (spelvideor!!!). Så jag passade på att slå en pling (som visst blev en 1-2 timmar låååång pling) till min syster och pratade lite med henne. Jag satt ute på balkongen och solen stekte så in i Norden. Olyckligtvis bara på ena sidan av mig. Så jag blev solbränd på ena sidan bara, skitsnyggt ;) Men förra veckan så var vi på stranden med mamma och Isak, och då blev jag solbränd på andra sidan. Så hoppas det jämnar ut sig nu :) haha
För en stund sen fick dom för sig att sjunga Singstar, då fick jag mig ett gott skratt!! :D
Nu sitter vi och tittar på The Big Bang Theory. Och jag börjar bli ganska trött. Hoppas jag kan få sova om en stund. Sovrummet och tvrummet är ju i samma rum i våran lägenhet, så det är inte så lätt att gå och sova när dom fortfarande är uppe och tittar tv eller spelar ps3.
Får se när jag tillåts att inta sängläge ;)

/Jezebelwe ☆







NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo