Sjukling!
Publicerat den

Hoppsan, nu var det visst ett tag sen jag skrev. Har tänkt att skriva nu i flera dagar, men har inte haft ork och lust till det, så det har fått vänta. Men nu tänkte jag slänga in ett inlägg, när jag ändå sitter med datorn i knät :) 
Har haft ont i magen i några dagar, till och från, och mått så konstigt. Så det har blivit några dagar inomhus, då jag mest legat i sängen och vilat. Synd då det varit så himla varmt ute och jag helst bara vill ligga på stranden, sola och bada. Det har verkligen varit superjobbigt att ligga inne och inte mått alls bra, när det har varit så varmt ute. Det har ju resulterat till att vår lägenhet varit som en bastu. Har nog svettats flera liter under denna vecka. Värst är det ju på nätterna och det är så djälvuskt varmt härinne. Jag är en person som måste ha täcket på mig när jag sover, av någon anledning. Gillar inte att somna utan täcke på mig, tycker det är obehagligt. Men tyvärr har jag knappt något val ibland :/ 
Idag när jag ändå kände mig hyfsad i kroppen igen, så har det regnat hela dagen. Så typiskt! 
Men å andra sidan, så har det varit rätt så skönt för luften har varit ganska sval och då har det varit lite svalare inne i lägenheten också. Framåt lunchtid ungefär så slog huvudvärken till som en smäll i ansiktet. Kunde inte öppna ögonen knappt, för var så känslig för ljuset runt omkring mig, trots att Mathias drog för persiennerna. Sen började jag må illa och så igen. Hoppas på bättre väder och en friskare mig i morgon! 
Nu ikväll har jag underhållt mig med ett par avsnitt av Gossip girl, och sen spelat ett spel som heter EuroTruck Simulator, där man ska köra lastbil mellan olika länder och städer, hämta gods och frakta från det ena stället till det andra. Samtidigt ska man följa alla trafikregler och hålla koll på hastighetsbegränsningar. Och kolla på alla skyltar så man vet att man åker rätt. Det enda man får till hjälp att hitta vägen är en karta, sen får man kolla på skyltarna. Man blev ganska fast i det faktiskt :) 
Spelade också, lite tidigare idag, samma typ av spel fast man skulle köra en buss och så fick man en viss sträcka man skulle köra och hämta upp folk och lämna av, osv. 
 
Nu ska jag och älsklingen få i oss lite kvällsmat. Sen ska jag nog köra lite lastbil igen ;) 
 
Godnatt, 
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo