Samtal med syster - dag
Publicerat den

Kom precis på att jag inte har satt min fot utomhus idag. Det har varit hur varmt som helst, både inne och ute. Och jag har haft värsta huvudvärken idag (jag gissar att det beror på värmen) så jag har hellre suttit inne med fläkten på, och tagit det lugnt. Mathias och hans kompis var en sväng till Linköping idag, men jag stannade ju som sagt hemma. 
Jag har pratat med min fina syster nästan hela dagen, fast i olika omgångar. Både i telefonen, på sms och skype. Nyss avslutade vi ett samtal i skype och nu påbörjar vi konversation på sms istället, igen ;) 
 
Jag är väääldigt trött, så egentligen vill jag bara krypa ner i sängen och sova. Men Mathias och hans kompis spelar ps3 och har det så roligt och skrattar och har sig som barn på julafton ;) så jag vill inte störa. Men förhoppningsvis blir väl dom också trötta någon gång. Men å andra sidan, så kan jag säkerligen inte vänta tills dess. Jag är säker på att dom inte ens är medvetna om vad klockan är ;) Dom är rääääätt inne i spelet kan man säga, haha! 
Nu hörde jag dom säga något om ''sista matchen'' , det gav mig en strimma hopp om att få sova snart ;) 
Annars får jag dra till med något, kanske stänga av strömmen utan deras vetskap, ''hoppsan strömmen gick visst GODNATT!!! :D'' haha 
 
Nähä, men jaja. Godnatt då, när jag nu får lägga mig. Återstår att se! 
 
Ps. Det blev visst ingen ''sista match'' jag tyckte mig höra... 
 
 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo