Min julklapp
Publicerat den

Idag åkte jag och Mathias hem och då passade vi på att stanna i Linköping och titta efter julklappen som jag skulle köpa till mig själv (med hjälp av sparade pengar från bl.a. födelsedag och julklapp), nämligen en iPad. Som jag längtat! Och nu äger jag en, jag är så glad. 
Mathias, min ängel, ställde sig och lagade mat åt oss och serverade till mig. Då lade jag ifrån mig iPaden, men så fort vi ätit klart så åkte den upp igen ;) Haha 
Och så var jag snäll och följde med till affären och handlade förut också :) 
Detta är utan tvekan ett av de bästa köpen jag gjort! Jag var orolig att jag skulle lägga ut så mycket pengar och sedan inte bli nöjd, men åh så nöjd jag blev. Än så länge i alla fall, men jag tror absolut inte att jag kommer ångra detta. 
Mathias och mamma tror inte att jag kommer sova inatt och bara sitta uppe med iPaden ;) Somnar gör jag nog så småningom, men kanske med iPaden i handen. Inte omöjligt, haha ;) 
Nu när jag känner efter så är jag faktiskt ganska trött, vaknade ganska tidigt i morse för skulle åka rätt så tidigt från mamma. Och så regnar det ute också och det ljudet kan man bli ganska trött av. 
Så snart ska nog min nya vän få vila ett par timmar ;) 
Godnatt & tjingeling 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo