Utvecklingssamtal och fika
Publicerat den

Nu har jag äntligen slagit mig ner framför datorn och tar det lugnt. Det har varit ganska fullt upp hela dagen. Har haft utvecklingssamtal, sen hade mormor köpt med sig mackor och fika tills jag och mamma kom från samtalet. Pappa och hans kompis åkte direkt efter samtalet, för dom skulle ut till farfar och sedan till Norrköping. Sen har dom ju en bit hem igen också, så dom hade lite bråttom iväg, men jättekul att få träffas en stund i alla fall, även att det var i ett så pass tråkigt sammanhang som utvecklingssamtal, men ändå. Hoppas vi ses snart igen! :) 
Mamma och mormor skulle också vidare efter ett tag, och även dom har en bit hem, inte lika långt som pappa, men det tar sitt tag det med... 
Började sortera reklam då, så vi ska ha det klart till på söndag, för imorgon ska vi på konfirmation så då hinner vi varken sortera eller dela ut. Eller sortera kanske vi hinner lite grann, men inte dela ut i alla fall... 
Men tröttnade så snabbt på det och Mathias hade ett möte kl 16 över datorn med några av hans klasskompisar som han har grupparbete tillsammans med, så vi tog en paus från sorterandet. Tänkte då lägga mig och vila lite för jag var ganska trött i kroppen, men istället kom jag på att jag kanske bara kan diska disken som blev efter att vi åt, så jag gjorde det. Och det slutade med att jag städade hela köket - ställde i ordning blommorna i fönstret, tvättade kaklet, snyggade till lite i skåpen och fixade o donade med allt möjligt. Men det var ju en fördel ändå att det blev rent och snyggt ;) 
Resten av lägenheten har min underbara älskling städat idag när jag har varit i skolan. Och jag blev sååå glad :* ♥ 
Lite senare idag ska vi nog ta en promenad bort till Mathias kusiner för hans mamma kom dit idag och hon ska stryka en skjorta till honom till i morgon, för vi har ingen strykbräda :/ Måste inhandlas väldigt snart!!! 
Annars kommer jag göra absolut så lite som möjligt ikväll och njuta av att det äntligen är helg! :) 
 
Tjingeling, 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo