Träningsvärk
Publicerat den

Igår blev det inget inlägg här pga att vi hade fullt upp i stort sätt hela dagen. Vi åkte in till stan för att jag skulle leta efter ett pannband att ha ute när jag går/springer. Trots att våren äntligen är här, förhoppningsvis för att stanna och inte falla tillbaka till snö och kyla, så är det fortfarande lite blåsigt och kallt om öronen ibland. Så istället för att ha mössa på mig, som skulle bli på tok för varmt om huvudet, så kan jag ha pannband på mig istället för att i alla fall hålla öronen lite varma. Jag får så fruktansvärt ont i huvudet så fort det är lite kyligare ute!
Men tyvärr, hittade jag inget pannband som föll mig i smaken. Så jag får göra ett nytt försök en annan dag.
Sen åt vi innan vi åkte hem igen och började dela ut reklamen. 4 och en halv timme senare klev vi innanför dörren igen och var helt slut. Nu vill vi avstå från alla postlådor (förutom vår egen) i en vecka, sen är det dags igen. Hoppas jag lyckats köpa ett bra pannband tills dess så jag slipper huvudvärken om det är lite kallt ute då.

Idag, däremot, ska jag försöka göra så lite som möjligt. Träningsvärken skriker i våra kroppar efter gårdagens jobb!!
Laga mat ska vi göra snart, sen ska jag återigen slänga mig i sängen och kolla på Glee. Morgonen har spenderats precis så, och första säsongen är redan färdigtittad :)

Senare idag kommer dagens punkt på listan.
Tjingeling, 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo