T i s d a g
Publicerat den

När jag kom hem från skolan blev jag sjukt trött och mådde inte alls bra, så jag slängde snabbt i mig något litet att äta trots att jag inte ville äta egentligen. Sen la jag mig ner i sängen för att vila bara, och jag hann knappt lägga mig på kudden innan jag somnade. Vaknade efter ett tag och hade migrän och mådde ännu mer illa, men försökte igen att få i mig maten som Mathias hade lagat under tiden jag sov, men det tog tyvärr tvärstopp efter bara 3-4 tuggor. Så jag försökte att dricka istället för att i alla fall få i mig vätska. 
Somnade igen strax efter tio, och natten bestod i stort sätt bara av tittande i taket, vände och vred på mig, ont i huvud, rygg, nacke, mage och i stort sätt hela kroppen. Jag frös något fruktansvärt och det blåste ute så hårt att man kunde tro att hela huset skulle flyga iväg vilken sekund som helst. Och något dunkade och bankade mot husväggen. Även några av våra golvbrädor på balkongen sitter löst, så det kan varit dom som gjorde oljud också. Det var i vilket fall väldigt irriterande och självklart gjorde det ännu svårare för mig att somna om. Det blåser fortfarande jättemycket ute, men så här på dagen upplever man det inte lika irriterande, för då kan man dämpa det med musik eller ljudet från teven, men på natten är det så tyst runt omkring, så då blir det irriterande och upplevs som högre ljud. Man kan ju liksom inte sätta igång hög musik mitt i natten och helst inte när man bor som vi och har grannar precis vägg i vägg. Tror heller inte att sambon skulle uppskatta det heller ;) Självklart kan man lyssna i lurar, men jag vill inte somna med dom i öronen, och då måste jag ändå ligga och lyssna på oljudet från stormen utifrån...
Idag har jag i alla fall varit hemma, har haft absolut NOLL energi och ork i kroppen... Känner mig som en kokt spaghetti. Trots det har vi tvättat, det var inte så jättemycket tvätt idag, men det behövdes tvättas och tiden har varit inbokad sen förra veckan, så tänkte att det var lika bra att göra sitt bästa, trots min oförmåga att styra min egen kropp idag. Tvätten blev i alla fall tillslut klar, eller det sista ligger i just nu och är antagligen också redan klar, men har bara inte orkat pallra oss ner och hämta den. Får bli om en stund... Skönt att allt är tvättat nu i alla fall. När vi inte har varit nere i tvättstugan, så har jag legat i sängen och läst en bok. Läste nästa halva boken, bara idag. (boken består av 283 sidor). 
Jag har dock ingen aning om jag kommer ge mig iväg till skolan i morgon, det får min kropp och hur jag mår i morgon när jag vaknar, avgöra. Just nu vill jag bara sova, känns som jag skulle kunna göra det i några dygn. Problemet är bara att kunna somna också. 
Får koncentrera mig för att hålla mig kvar uppe i soffan, kroppen vill bara sjunka ihop i en hög på golvet. Jag tvingas bära hela min kropp framåt, men det kan jag ju inte. Så då blir jag liggandes. I en hög. Mitt huvud känns som en deg, tung och seg. 
Jag hoppas och ber på mina bara knän att stormen utanför kan stanna upp inatt och hålla sig lugn, låta mig få sova som jag så väl behöver. Men tyvärr tror jag att den kommande natten kommer vara precis som den förra om inte värre... 
 
Nu orkar nog inte min dator så länge till utan ström, så jag får väl avsluta här. 
Jag kommer inte skriva dagens punkt från listan, för det orkar jag inte och så har jag inte kommit på vad jag ska skriva på den punkten, så det får bli när jag fått min ork tillbaka och när jag vet vad jag ska skriva. 
Men så länge säger jag, 
Tjingeling - och så hörs vi i morgon igen, 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo