Söndag
Publicerat den

Sitter i sängen och bara njuter av helgens sista dag. 
Har varit ute och delat reklam till villorna idag, igår delade vi till lägenheter. Vi testade att gör så denna helgen, för att se om det blev lättare och inte var lika jobbigt istället för att ta allt på samma dag. Det gäller att testa olika sätt, så man vet vad som känns bäst. Dessutom så får inte all reklam plats i reklamvagnen, så vi måste hem ibland och fylla på, det är rätt jobbigt faktiskt, beroende på hur långt hemifrån vi är när det behövs fylla på. 
Men motion får man när man delar ut reklam, plus att i vårat distrikt går det upp och ner för backar hela tiden nästan, så motion och muskler i både armar och ben blir det mycket av. Att dra den där sjukt tunga vagnen är bland det jobbigaste, och springa i trappor såklart. Men motion är ju bara positivt. Och att man tjänar pengar på att göra det är ju den största fördelen ;) Detta gör man inte frivilligt, utan betalning!! Inte jag iaf... :)
Resten av kvällen spenderas genom att göra så lite som möjligt, framför tvn med älskling! Det förtjänar vi :) 
I morgon är det skola igen och det känns ju sådär, vill ju hellre vara ledig. Men denna veckan är det mycket att se fram emot: Bio på onsdag med älskling, utvecklingssamtal på fredag så då kommer mamma och pappa hit och guuuud så jag saknar dom!!!!!, och konfirmation för Mathias kusin på lördag. 
Och så ska vi försöka klämma in en tvättid någon gång i veckan, mindre kul men något som måste göras. 
 
Nu ska jag gå och ta mig en skål glass :P och göra popcorn till älsklingen min så han har något att smaska på också, eftersom han inte äter allt sött som jag gör. Duktig pojke :* ♥ 
 
Dagen punkt från listan, kommer snart! 
Tjingeling, 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo