Förbjuden tandläkartid och urtrist väder!
Publicerat den

Dagen började så pass dåligt att alarmet tvingades väcka mig och sambon 7.30 för jag skulle vara hos tandläkaren 9.20
Egentligen behövde han ju inte gå upp, men eftersom han är så underbar så följlde han med mig dit :)
Enligt mig tycker jag att det borde vara förbjudet med tandläkartider så tidigt. Ännu värre blev det ju av att vi vaknade upp till ett väldans dåligt väder. Men det var ju bara att ta sig i kragen och gå upp.
Väl hos tandlakaren blev det röntgen, kontroll och lite småprat om vart jag bodde och vilket som var mitt nya telefonnummer. Gick på en kvart.

Efter det åkte vi till biblioteket, jag skulle lämna tillbaka en bok och låna en ny. Ungefär strax efter tio var vi där, och upptäcker då att det inte öppnar förrän elva, så det var bara att slå sig ner och vänta i drygt en timme. Suck.
Men...tillslut slog klockan även elva och det var dags att gå in, men upptäcker då att boken jag ska låna är utlånad. SUCK.

In på affären och handla sen hem och laga mat - pasta med ost- och skinksås.
Efter att varit ute i regnet ett bra tag som även trängt sig in genom min jacka så var jag rääätt så frusen så vi båda kröp in under täcket och kollade på tv ett tag. Mys att få ligga nära älsklingen och känna värmen han utger ♥

Jag lärde älsklingen att steka ägg, men han insåg efter det att en tallrik med gröt föll honom bättre i smaken. Och jag tog mig en skål med mjölk och jordgubbar, mmm...

Vi har nu förflyttat oss till soffan, dit även täcket fick följa med ;)
Väntar på att klockan ska bli åtta så det börjar bättre program på tvn.
Nyss tittade vi på ett program med två personer som var beroende av varsin sak. Den ena tjejen var väldigt beroende av att sola solarium och gjorde det fleeera gånger om dagen, varje dag. Den andra kvinnan var beroende av att...tro det eller ej...att äta rengöringsmedel. Jag trodde det inte först, för det är ju farligt, men det var så sant som det var sagt. Fy!!
Det slutade med att tjejen drog ner på solandet och solade solarium bara EN gång om dagen, vilket jag inte tycker är så BARA.. Jag tycker att det är ganska mycket ändå, men jämfört med tidigare var det la ganska mycket BARA. Och kvinnan slutade helt att äta rengöringsmedel och gick hos psykolog.
-konstigt program, enligt mig...

Men nu ska jag försöka slita älsklingen ur spelet han spelar i.
Tjingeling,






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo